Winnie og Karina: Sådan klarer du skolen

Karina og Winnie er klar med skudsikre råd til, hvordan man overkommer at begynde i skolen igen

Karina og Winnie er klar med skudsikre råd til, hvordan man overkommer at begynde i skolen igen

Foto: Regner Grasten Film

Winnie og Karina, kendt fra satireserien "Piger på prøveløsladelse", er ikke bange for at kaste om sig med forskellige råd og løsninger til folks problemer.

I denne uge har de udarbejdet et særdeles underholdende skoleskema, som du får med, når du køber SE og HØR, som er på gaden nu.

Winnie og Karina er blandt andet kommet frem til, at man ikke behøver at møde før klokken 16 om fredagen, så man undgår at blive stresset til weekenden.

De 2 piger fra Sydhavnen mener heller ikke, at man nødvendigvis behøver at tage i skole om torsdagen - det anbefales kun, hvis der ikke er noget i fjernsynet, man hellere vil se.

Ud over det smarte skoleskema har pigerne også listet 5 gode tip til, hvordan man klarer sig i forskellige situationer i skolen.

- Når en eller anden læreridiot beder dig om at læse op: "Luk røven, når jeg snakker til dig! Er der aldrig nogen, der har lært dig at snakke ordentligt, mand? Man skulle tro, du ikke havde nogen mormor", lyder bare et af de velmenende råd.

Få de 4 sidste råd, og se de sjove billeder af Winnie og Karina, som er biografaktuelle fra i dag fredag med filmen "Winnie og Karina: the movie", når du køber SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close