William og Kate: Kyssede uden for pubben

Kate Middleton morer sig kongeligt, når hun er i nærheden af sin kæreste, prins William

Kate Middleton morer sig kongeligt, når hun er i nærheden af sin kæreste, prins William

Foto: All Over

Prins William og hans kæreste Kate Middleton har på det seneste set mere og mere til hinanden på steder, hvor offentligheden og ikke mindst den engelske presse har været i nærheden.

I weekenden sneg de sig ud af pubben The Potting Shed i landsbyen Crudwell, Wilts, hvor de kyssede - uset, troede de - på parkeringspladsen. Det var kronen på værket efter en romantisk aften i den afsides beliggende kro.

Billedet kan ses på The Suns hjemmeside.


Grove anklager

Samtidig med at romantikken i den grad blomstrer mellem de 2 27-årige, er søndagsavisen News Of The World igen gået rigtigt tæt på Middleton-familien for at afsløre eller presse den ud i ulovligheder.

Kate Middletons storebror (på moderens side), Gary Goldsmith, er blevet snuppet i at dele kokain ud til sine venner og prale højlydt af sit venskab med prins William.

Den 49-årige Goldsmith skulle således have fortalt News Of The Worlds undercover-journalist, at han kunne få leveret kokain til døren så let som ingenting. Ligesom broren angiveligt skulle have påstået, at det unge par ville proklamere deres forlovelse inden for få uger.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close