Wilbek: Måtte godkende spillers tv-kæreste

Ulrik Wilbek har sagt god for, at en TV2-vært er med under EM - selvom hun er kæreste med en spiller

Ulrik Wilbek har sagt god for, at en TV2-vært er med under EM - selvom hun er kæreste med en spiller

Foto: Jesper Sunesen
I disse dage kæmper de danske herrer en brav kamp på banen for at hive medaljer hjem ved dette års udgave af håndbold-EM, der spilles i Herning.

De hotteste håndbold-hug

Og når slutfløjtet lyder, står en skare af journalister klar på sidelinjen for at stille spørgsmål til Landin, Lindberg og co. Én af dem er Stine Bjerre Jørgensen, journalist fra TV2.

Og den håndboldkyndige kvinde kan takke landstræner Ulrik Wilbek for, at hun er en del af EM-håndbolden 2014.

Det var hun nemlig ikke under VM i Spanien sidste år. Her måtte Stine Bjerre Jørgensen blive hjemme, fordi kæresten - Casper U. Mortensen - havde spillet sig på landsholdet og derfor var en del af holdet. Det er han også i år, men denne gang har Stine Bjerre Jørgensen fået grønt lys.


stine bjerre jørgensen

Stine Bjerre Jørgensen er en del af TV2s dækning af EM-håndbold (Foto: Alex Tran)


- Da jeg valgte hende fra sidst, var det, fordi jeg vurderede, at der ville kunne opstå situationer, som hverken var hensigtsmæssige for hende, Casper U. Mortensen eller Ulrik Wilbek. Hvis Casper U. Mortensen f.eks. havde brændt et afgørende straffe til sidst eller spillet som en pose nødder, kunne det give problemer, forklarer sportschef på TV2, Frederik Lauesen, til Ekstra Bladet.

Men nu har sportschefen altså vurderet, at det ikke vil skabe problemer - blandt andet ved at søge råd hos landstræneren selv.


casper

Casper U. Mortensen har været kæreste med TV2s Stine Bjerre Jørgensen i over fire år (Foto: Jan Christensen/sportsagency.dk)


- Blandt andet spurgte vi Ulrik Wilbek, om det var problematisk for ham. Du må spørge ham selv, om hans overvejelser, men han vil formentlig sige det samme, som han sagde til os, nemlig at det er uproblematisk, siger TV2-sportschefen til Ekstra Bladet.

Mikkel Hansen: i mystisk spabad

Det er dog aftalt, at Stine Bjerre Jørgensen ikke interviewer sin 24-årige fløjkomet af en kæreste. Parret mødte hinanden for fire år siden har været sammen lige siden.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close