Nyheder17. juni 2011

Whigfield mistede sin baby

Den flotte sangerinde bærer på en ufattelig tragedie
Sådan så Whigfield i 2009. Hun tænker stadig på at få børn i en alder af 41 år
Sådan så Whigfield i 2009. Hun tænker stadig på at få børn i en alder af 41 år
 Foto: All Over

Det er lang tid siden, man har hørt noget til Whigfield, som stod bag 90'ernes kæmpehits som Saturday Night og Think of You.

I 2001 opdagede sangerinden nemlig, at hun var gravid, så hun ringede straks til sin producer og sagde, at hun ikke ville lave musik mere, skriver B.T.

Tog til Afrika

Det var dengang. Nu skriver Whigfield igen singler, men det var en personlig tragedie, der fik hende tilbage til tonerne.

Efter at Sannie Charlotte Carlson, som hun rettelig er døbt, fandt ud af, at hun var i lykkelige omstændigheder, forlod hun Danmark og tog tilbage til Elfenbenskysten. Her er hun vokset op sammen med sine forældre, som arbejdede i det ustabile land.

Det skulle dog vise sig at være en fejl. Allerede efter 7 måneder fik Whigfield veer og hendes lille datter blev født for tidligt.

Overlevede kun 2 dage

- Desværre overlevede hun kun i to dage, for i Afrika er vilkårene meget anderledes. Og de to kuvøser, der var på hospitalet, var allerede i brug. Den dag, hun døde, gik alt i sort. Den smerte vil altid være i mit hjerte, udtaler Whigfield til avisen om den svære tid.

Mistede moderfølelsen

- Derefter ringede jeg igen til min producer og sagde: Nu kommer jeg tilbage. I dag overvejer jeg stadig, om jeg skal få et barn, selv om jeg på en eller anden måde mistede moderfølelsen, da min datter døde. Men det er jo aldrig for sent - selv om jeg er 41 - jeg kan jo altid adoptere.

Whigfield bor nu i Italien, og har ingen planer om at komme tilbage til Danmark.


Sponsoreret indhold