Nyheder 29. januar 2009

Web-TV: Winnie og Karina censureret af DR

- Det er åbenbart for groft for nogle af redaktørerne, forklarer de to prøveløsladte piger, som nu sender det slemme materiale på gaden på en ny dvd
De kære, blide piger
De kære, blide piger
Foto: DR

På youtube har over en million set filmstumperne med de uhæmmet blonderede, bandende og uhygiejniske piger på prøveløsladelse, Winnie og Karina. Og i satireprogrammet "Flemmings helte" på DR2 er de udsendelsens afgjort mest latrinære indslag - ren plebs, rene kultfigurer.

Men med udgivelsen af en dvd med Winnie og Karina følger nyheden om, at alt materialet, der indtil nu har været tilgængeligt, er stærkt censureret af DR.

- Det var åbenbart for groft for nogle af redaktørerne, selv om vi jo aldrig viser eller demonstrerer noget af det, vi sidder og snakker om. Det er jo bare ord, siger Karina, alias skuespilleren Linda P.

I programmerne bestyrer Winnie og Karina ofte et radioprogram, men ender med at svine hinanden til via gylp og galpen fra sprogets absolutte endestation.

- Men tanken om, at de fine herrer har siddet omkring et bord og set og hørt Winnie og Karina, er da fantastisk, ler Linda P. og giver en demonstration på et af de ord, som DR i public servicens tjeneste har censureret ud af de uhørt populære pigers langt-ude-programmer:

- "Slimede spermdunk"

Vi tipper, dvd'en bliver et hit for smatsøerne. Læs mere om dvd'en og køb den i SE og HØRs shop.

Se web-TV med Winnie og Karina her


Sponsoreret indhold