Nyheder1. oktober 2009

Web-TV: Se Susan K få kanylen

Blondinebaben har fået små rynker i ansigtet og fik forleden sprøjtet Botox i panden. Se behandlingen - og resultatet af den - her
Susan K får glattet rynkerne ud med Botox
Susan K får glattet rynkerne ud med Botox
 Foto: Kaspar Wenstrup

Nej. Susan K er ikke blevet narkoman. Overskriften på denne artikel dækker nemlig over noget mere harmløst, selv om den smækre kvinde forleden blev stukket med en kanyle.

Det skete nemlig under ordnede forhold på Qura-klinikken på Frederiksberg, hvor Botox-eksperten Kim Novaa servicerede den 35-årige, tidligere "Paradise Hotel"-deltager.

Hun har efterhånden fået små rynker i panden, og for at opretholde sit image som sexet babe besluttede hun at få gjort noget ved de fremheskende alderdomstegn.

SE og HØR var med på sidelinjen, og i videoen nedenfor kan du se, hvordan Susan K bliver stukket i panden med en kanyle fyldt med det rynkeudglattende Botox.

- Ej, hi-hi, var det dét? Det gør jo ikke rigtig ondt. Føles, som når man får trykket en bums, udbryder Susan efterfølgende.
Selv om ordet jomfru kan synes helt ude i hampen i forbindelse med den sexglade blondine, er det netop, hvad hun var, når det gælder Botox. Men ikke længere.

5 dage efter er effekten af behandlingen da også tydelig.

- Jeg kan varmt anbefale det, fortæller patienten, som tidligere har fået skudt saltvand i babbelutterne og silikone i læberne.

Sponsoreret indhold