Nyheder31. marts 2008

WEB-TV: MARTIN MØDTE SINE FANS

Ovenpå sejren i fredags, har Martin haft nok at se til. Sådan bliver det også i den nærmeste fremtid, hvor han skal i gang med sin plade
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/martin-autografer-stort-jpg.jpg

SE WEB-TV - Martin skriver autografer og hyldes af sine fans

I lørdags skrev han autografer og hans fans var mødt op i hobetal, for at få et glimt af fredagens vinder. Hovedsageligt piger, var mødt frem for at se fredagens "X Factor" finalevinder. Han fik røde roser af nogle af sin beundrere og et par piger, fremførte en hyldestsang for ham,

Det er som om, at Danmark slet ikke kan få nok af den 15-årige jyde fra Ørum. Inden længe kan de være, at det store udbud efter Martin kan tilfredsstilles, når hans første plade kommer på gaden. Han går nemlig straks i gang med at arbejde på sagen.

- Jeg skal synge på engelsk. Det bliver en rigtig popplade, siger Martin til eb.dk, og lægger ikke skjul på, at han vil hente sin inspiration fra Michael Jackson, som er et af hans store idoler.

- Det bliver en plade meget præget af Michael Jackson. Den plade skulle gerne placeres som den plade, Michael Jackson ville have lavet, siger han.

Udover travlheden med at få pladen i hus, så bliver han nok også nødt til at afse lidt tid til en skiferie med familien. Både hans far og brødre var nemlig ikke sene til at minde ham om, at Martin havde lovet dem en sådan tur, hvis han vandt "X Factor".

Sponsoreret indhold