Nyheder14. december 2007

WEB-TV: MARILYN MANSON AMOK PÅ VESTERBRO

Rockstjernen var på toppen og mente, at det var hans bedste koncert på turnéen, da han indtog en treværelses lejlighed i hovedstaden til en intim koncert
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/mansonkbh1-jpg.jpg

I aften fredag giver den karismatiske rocksærling Marilyn Manson koncert i Valby Hallen i København, men torsdag aften var rammerne lidt anderledes og noget uvante for den krigsmalede rockguru.

Her gav han nemlig en intim koncert til Jimmy - en 26-årig gut fra Vesterbro i København, der havde vundet en privat session med Manson via en konkurrence på MTV. SE og HØR var selvfølgelig med, se klippet her:

http://81.19.238.135/seoghoer_vod/VOD_002IJQZ.wmv

14 mennesker fik således lov til at indtage hans treværelses lejlighed på Vesterbro, der for en stund var omdannet til et rent rockhelvede på jord med den storsælgende og omdiskuterede verdensstjerne.

- Det var fedt at spille i lejligheden - jeg tror, at det har været min bedste koncert på hele turnéen, sagde Manson efterfølgende med et lettere ironisk smil, selv om han faktisk så ud til at være ganske glad for at optræde i den specielle sammenhæng.

- Nu tror jeg, at Jimmy trænger til et blowjob, udbrød Marilyn Manson om den glade konkurrencevinder, der var helt euforisk efter oplevelsen.

Se flere billeder i bladet i næste uge

Sponsoreret indhold