WEB-TV: BJØRNSON I FLYULYKKE

SE WEB-TV her, hvor Bjørnsson fortæller om den rystende oplevelse.

Et charterfly fra Tyrkiet Eksperten måtte torsdag morgen nødlande kort tid efter det var lettet fra feriemålet Antalya

En stærkt rystet Bjørnson ringede til SE og HØR fra lufthavnen i Antalya kort efter nødlandingen:

- Det var helt vildt. Vi blev ledt ud af flyet over vingen, og folk skreg og græd rundt omkring os, fortæller sangeren, som netop har
været i Tyrkiet og optræde.

- Jeg havde en pige siddende ved mig, som græd og græd, og både hendes far og farmor havde været involveret i flystyrt engang før.

- Nu sidder vi alle sammen chokerede i lufthavnen og sunder os, men de har ikke styr på noget som helt hernede. Vi får hverken vådt eller tørt, og de kan ikke sige, hvornår vi kan komme afsted, fnyser Bjørnson, som aldrig rejser med hverken Tyrkiet eksperten eller Onur
Air igen.

Piloten fløj ud over vandet og dumpede brændstoffet, inden flyet igen landede i Antalya lufthavn, hvor det blev mødt af brandmænd, der sprøjtede vand på.

De 166 passagerer blev ledt ud over vingen og i sikkerhed i lufthavnen.

HURTIGT HJEM TIL KRISEHJÆLP
Hurtigt derefter blev de fleste af passagerene, deriblandt Michael og hans kæreste, heldigvis sendt på et fly hjem til Danmark.

SE og HØRs journalist mødte de hjemkomne i Kastrup Lufthavn:

Øjnene var våde hos alle der kommer ud fra ankomsthallen. Nogen smilede til venner og familie, andre opløses i gråd, når de fik øje på deres elskede. Selvom reaktionerne var forskellige, var følelserne de samme.

- Det er bare så rart at være hjemme igen, fortæller Michael Bjørnson. Han er netop kommet ud af debriefing og ham og konen er ikke i tvivl.

- Vi har tænkt os at tage imod tilbuddet om krisehjælp, siger begge.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close