Wauw: Carsten Bang gav lapdance

Humøret var højt, og der var lagt op til en masse gak og løjer, da SmukBold turneringen blev afholdt på Skanderborg Festival onsdag eftermiddag. Mens en række kendisser kæmpede mod SmukBold turneringens vinderhold ”Drengene fra Angora”, så tog komikeren Carsten Bang en for holdet. 
 
 
Begge hold skulle nemlig finde på en happening undervejs i kampen, og her valgte den sjove komiker at give den gas med en lapdance. 
 
- Det er ikke rigtig noget jeg har erfaring med, grinede Carsten Bang, da SE og HØR mødte ham efter kampen. 
 
- Jeg kan godt spørge mig selv, hvorfor jeg meldte mig til det. Men der skulle jo ske et eller andet, og der var ikke andre, der meldte sig, så jeg tænkte, at så kunne jeg vel lave en lapdance, slog komikeren fast. 
 
Og den 51-årige komiker klarede det særdeles godt. I hvert fald blev der hujet og klappet og grinet blandt publikum, og Carstens medspillere var også begejstrede for hans show. 
 
Komikeren havde eller ikke rigtig tid til at være på festivalen. Han er nemlig i gang med at lægge sidste hånd på et nyt show, som han turnerer rundt med i efteråret. 
 
- Lige nu sidder jeg bare og skriver. Jeg skal på turne til efteråret, og jeg er ikke helt færdig endnu, sagde Carsten Bang. 
 
Kampen endte med en sejr til kendisholdet på 12-10. 
 
Det fik dog ikke ”Drengene fra Angora” til at hænge med mulen. Holdet fra Aarhus havde nemlig allerede vundet SmukBold turneringen, og her var præmien en rejse for seks personer til Vietnam i 13 dage. 
 
Se flere billeder fra kampen i galleriet herunder

SmukFest fodboldkamp, 9. august 2017

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close