Nyheder15. april 2017

Watt er rasende på DR: De har taget røven på mig

Der har været meget debat om dokumentarprogrammet "Jason og Noah - En chance til", nu fortæller hovedpersonen selv, at han er skuffet over DR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-820988.jpg
 Foto: All Over

Jason Watt er utilfreds med den måde, som DR har skruet dokumentarprogrammet "Jason og Noah - En chance til" sammen.

Det fortæller den tidligere racerkører i dag i Ekstra Bladet.

Inden programmet blev vist på TV, fik Jason lov til at se det. Og der var mange ting, som han var utilfreds med.

- Jeg fik slet ikke protesteret nok efter det gennemsyn, men jeg sagde, at titlen ’en chance til,’ det lyder da, som om Noah skal nå et eller andet, jeg ikke selv nåede, men der sagde de, at det var slet ikke sådan, det skulle forstås. Det skulle i stedet forstås som, at Noah fik en chance til, når det ikke lykkedes til europamesterskabet – så er der VM bagefter, og så får han en chance til der. Jeg kan ikke sidde med en liste på ti punkter, hvor jeg føler, at de har rundsnakket mig uden at tænke, at der er et mønster her, fortæller Jason til Ekstra Bladet.

Faktisk føler den tidligere racerkører, at DR har taget ham i røven.

Han synes heller ikke, at folkene bag programmet har lavet et godt nok program.

- Ud fra det materiale, jeg ved, de har, så synes jeg, at de har gjort et dårligt stykke arbejde. De kunne have lavet et andet og mere sandfærdigt billede, der måske ikke er lige så debatskabende, men bare en familie, der har en stor drøm, hvor far taler lidt højt engang imellem, men åbenbart ikke højere, end at man er nødt til at bruge det samme klip to gange, siger Jason Watt til Ekstra Bladet.

Overfor Ekstra Bladet forklarer DR-redaktør Ane Saalbach dog nogle af de mange valg, og hun mener, at de har brugt det meget materiale på den rigtige måde. - Vi har gjort os meget umage for at lave et nuanceret, fair og ægte portræt af far og søn, og deres kamp for at nå et fælles mål, fortæller Ane Saalbach. Selvom der er episoder i dokumentaren, som Jason godt kunne tænke sig at lave om, så fortryder han dog ikke, at han har deltaget i den.

Sponsoreret indhold