Wasteland indrømmer: Ordentlig pølse mellem benene

Hvem af fyrene fra Wasteland, tror du, har noget stort mellem benene? Få svaret herunder

Hvem af fyrene fra Wasteland, tror du, har noget stort mellem benene? Få svaret herunder

Foto: Claus PoulsenI sidste uge kom de kun videre på et hængende hår.

Så i denne uge sætter Anne Linnets Wateland-gutter alle sejl til for at rette op på sidste fredags katastrofe.

Og udover at drengene nu har valgt at synge en af tidens mest populære sangeres hits i form af Mads Langers "Fact-Fiction", så tør de nu også afsløre helt intime detaljer om sig selv.

Således fik seoghør.dk en af drengene til at røbe en hemmelighed, som kun meget få kender til: Størrelsen - dernede.

"X Factor"-dommer: Venter barn

- Du kan god skrive, at jeg har en stor pølse mellem benene, indrømmede Wastelands 17-årige Frederik, da vi mødte drengene, godt et døgn før femte liveshow går i luften, fredag aften.

- Der er jo en grund til, at jeg blev kaldt "salami" i skolen, fortsatte den kåde knægt, som dog ikke helt fik opbakning fra sine Wasteland-"homies".

Lukas Graham: Vild penis-update

- Altså jeg ved det ikke, jeg har ikke set den!, udbrød krøltoppen Marius og charmetrolden Anders i kor, mens bandets sidste medlem Anton havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe.

Køb sangene fra "X Factor" HER!

- Men jo jo, den er god nok. Der er salami, grinede hovedpersonen Frederik, som altså ifølge eget udsagn ikke blot har en kæreste at være stolt af...

Se om drengene klarer endnu en uge, når femte liveshow af "X Factor" brager i gang med "Danske hits" i morgen, fredag fra klokken 20 på DR1!

Læs ALT om "X Factor" HER!


Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det... Men Frederik yderst til højre har efter eget udsagn meget mere at byde på end som så... (Foto: Claus Poulsen)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close