Wafande imponeret over Helle Thorning

Helle Thorning-Schmidt sang med - Foto: All Over

Helle Thorning-Schmidt sang med - Foto: All Over

Foto: All Over

Musik skal der til. Søndag blev den leveret af reggaekunstneren Wafande, der spillede en minikoncert for Socialdemokraterne i anledning af partiets formandsskifte.

Mens Wafande lod sine lune sommerhits indhylle forsamlingen til den ekstraordinære partikongres på Frederiksberg, var der særligt én socialdemokrat, der skilte sig ud fra mængden.

Den afgående formand og tidligere statsminister kunne nemlig mere af teksten, end den 32-årige reggaesanger havde regnet med. Det fortæller han på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

- Tusind tak til Helle for at synge med hele vejen. Jeg var meget imponeret, skriver Wafande til en kort video fra koncerten.

Helle Thorning-Schmidt var formand for Socialdemokraterne i ti år, frem til hun søndag gav stafetten videre til Mette Frederiksen.

I sin tale til sin efterfølger sagde Helle Thorning-Schmidt, at hun ikke blot ser frem til at have Mette Frederiksen som partiformand men også som landets næste statsminister efter Lars Løkke Rasmussen.

Efter sin afgang som statsminister og partiformand, er Helle Thorning-Schmidt indtrådt i Folketingets ledelse det såkaldte præsidium.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close