Nyheder10. december 2021

- Vores barnepige fortalte børnene, at hun var deres RIGTIGE mor

En mor fortæller nu, hvordan barnepigen forsøgte at overbevise børnene om, at hun var deres rigtige mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour577203.jpg
 (Arkivfoto: MEGA)

De fleste forældre kender til frygten: Første gang den lille ny skal passes af andre, er altid nervepirrende. For kan baby lide barnepigen? Og er barnepigen god nok?

Det var dog et noget andet dilemma, som en mor endte i, efter hun overlod en barnepige sammen med børnene.

Og det var efter alt at dømme også et dilemma, som hun formentlig ikke havde regnet med.

Det er på det sociale medie Reddit, at kvinden fortæller sin historie.

”Jeg er mor til to børn, og min mand og jeg arbejder inden for kontortid. På grund af det har vi brug for, at nogle kan passe børnene, mens vi ikke er hjemme”, fortæller kvinden.

I begyndelsen havde familien forskellige babysittere, indtil kvindens svigermor tilbød, at én af hendes venner passede børnene gratis.

“Jeg kunne ikke rigtig se noget forkert i det, og hun havde spurgt gentagne gange, så jeg gav efter, og vennen begyndte at babysitte vores børn. Alt var perfekt de første par måneder, hun kom altid til tiden, og hun gav børnene mad og puttede dem på det tidspunkt, jeg havde foreslået”, fortæller kvinden.

Også børnene virkede til at være glade.

”Mine børn virkede virkelig til at kunne lide hende, men for nogle uger siden kom min ældste til mig og spurgte, om jeg var deres rigtige mor. Jeg var forvirret og spurgte hende, hvad hun mente”.

“Altså det viser sig, at barnepigen har fortalt mine børn, at hun var deres mor, og da de nægtede, ville hun råbe ad dem”.

Kvinden var selvsagt i chok over barnepigens løgn og fyrede hende straks. Men nu er tvivlen alligevel begyndt at melde sig? Gik hun for vidt ved at fyre barnepigen? Giv din mening til kende herunder.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold