Nyheder9. juni 2011

Voldtaget med en pølse

Alt for kunsten. Det må være mottoet for Helle Fagralid, efter hun lod kollegaen Lars Mikkelsen forgribe sig på hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/25a8dfdfc6194670951aa9b9f81a3bd1.jpg
 Foto: All Over

Som skuespiller må man lægge krop til lidt af hvert. Det kan Helle Fagralid, som blandt andet er kendt fra Kongekabale, Blå mænd og Nikolaj og Julie, nok skrive under på.

I 2005, da hun var 3 måneder henne i sin graviditet, lod hun sig voldtage på scenen med en grillpølse af sin kollega Lars Mikkelsen i stykket Europæerne.

Bizart indfald

At hun syntes, det var en brandgod idé, kan måske undre en smule, men i det nyeste nummer af Ud & Se fortæller skuespillerinden, hvorfor hun gik med til at lade sin gravide krop blive voldtaget med en pølse.

- Hvis ideen er holdbar, og den fremmer historien. Det var vist også noget, vi fandt på i fællesskab, siger skuespilleren, men kommer så i tanke om, hvem der fik det bizarre indfald.

- Nej, måske var det Lars Mikkelsens idé. Jeg kan huske, at vi stod lige op ad drivhuset i scenografien, og så greb han bare en pølse og voldtog mig med den.

Skrigeri og smerte

Under den hårdhændede behandling begyndte skuespilleren at tænke på sit lille ufødte barn.

- Det bekymrede mig med alt det skrigeri, al den smerte, som jo ikke måtte påvirke det lille menneske indeni, husker Helle Fagralid, som ser tilbage på stykket som "sjovt at lave".

Sponsoreret indhold