Nyheder2. december 2021

Voldsomt decembervejr: Ansatte kunne ikke åbne børnehave

Det voldsomme decembervejr forhindrede torsdag morgen både forældre såvel som ansatte i at nå frem til en daginstitution
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211201-185134-l_23mb.jpg
 (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Det voldsomme decembervejr forhindrede torsdag morgen både forældre såvel som ansatte i at nå frem til Randers Kommunes daginstitutioner.

Det skriver TV2 ØSTJYLLAND.

Det gjaldt blandt andet hos Børnehuset Gassum, hvor Randers Kommune beretter om op til 50 centimeter sne. Det medførte, at ansatte simpelthen ikke kunne komme frem og åbne børnehaven.

Først hen på formiddagen lykkedes det en medarbejder at nå frem til Børnehuset Gassum, hvorefter der kunne åbnes op for børn.

Også i Fussingø var der udfordringer med at nå frem til det kommunale dagtilbud - selv for de lokale, siger Lars Lynghøj, der er dagtilbudschef i Randers Kommune.

- Fussingø er et naturområde, der ligger ret afsides, og derfor er det ikke det første sted, der bliver ryddet sne, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Derfor blev det, ifølge dagtilbudschefen, hurtigt arrangeret, at børnene i stedet blev afleveret i et dagtilbud i Bjerregrav.

De trafikale udfordringer gjorde også, at Naturbussen, der normalt kører fra Jennumparken til Naturbørnehaven i Fussingø, opgav køreturen.

- Børnene, der skulle med Naturbussen, blev afleveret i Jennum, som de plejer, men i stedet for at køre til Fussingø, er de i dag blevet i Jennum, siger dagtilbudschefen.

Ifølge Lars Lynghøj blev der handlet hurtigt i morges, takket være et godt samarbejde mellem de forskellige institutioner i kommunen.

- De, der har været der i mange år, har prøvet det før, og ved, hvad man gør i sådan en situation.

Det blev derfor hurtigt meddelt forældrene på AULA, at børnene måtte afleveres andetsteds.

Sponsoreret indhold