”Voice junior”-Oliver: Følsom dreng"

– Jeg har lavet lidt selfier og nogle autografer, smiler vinderen af ”Voice Junior”, Oliver Arndt de Thurah, på sengekanten.

– Jeg har lavet lidt selfier og nogle autografer, smiler vinderen af ”Voice Junior”, Oliver Arndt de Thurah, på sengekanten.

Foto: Dan Mariegaard

Der er krudt i charmetrolden, der vandt alles hjerter i "Voice Junior". I fritiden har Oliver Arndt de Thurah gået til parkour, fordi det er fedt at springe og komme hurtigt frem. 

Han har også genfundet lysten til at køre på løbehjul på den nærliggende skaterbane, hvor der er mulighed for høje hop. 

"Voice Junior"-vinderen er en dreng med krudt i, men som TV-seerne oplevede, er han også en følsom gut.

– Jeg er vist god til at udtrykke mine følelser, når min drøm går i opfyldelse, fortæller Oliver, der til daglig går i sjette klasse på Frederiksbjerg Skole.

Og den 12-årige aarhusianer havde slet ikke regnet med, han skulle vinde sangkonkurrencen.

- Jeg havde aldrig i mit liv troet, jeg kunne vinde ”Voice  Junior”. Jeg sagde til mig selv, jeg ville prøve ikke at græde, men jeg fik alligevel en klump i halsen, griner Oliver, som ikke blev mindre populær af at lade lettelsens tårer falde i

det populære talentprogram. 

I det nye år bliver Oliver aktuel i filmen ”Gælden”, og mon ikke fremtiden byder på noget inden for underholdningsgenren, selv om hovedpersonen selv ikke helt kan bestemme sig for, om musical, film eller sang er sjovest?

– Jeg vil rigtig gerne lave film. Aarhus Teater var en kæmpe oplevelse, men jeg vil også vildt gerne synge i fremtiden, siger han. 

Læs mere om "Voice Junior"-vinderen Oliver Arndt de Thurah i denne uges SE og HØR. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close