'Voice'-Freja: Jeg er vild med min krop

Freja Kirk er bestemt ikke ked af de flotte nøgenbilleder af hende og kæresten

Freja Kirk er bestemt ikke ked af de flotte nøgenbilleder af hende og kæresten

Foto: Thomas Laursen

Frække billeder af 'Voice'-sangeren Freja Kirk og hendes kvindelige kæreste begyndte i sidste uge at florere på internettet. Og det skabte så stor interesse, at flere servere gik ned.

Billederne viser blandt andet smukke Freja nøgen i sengen sin blonde kæreste, hvor de nusser og kæler. Alligevel er frøken Kirk bestemt ikke ked af de sensuelle billeder.

- Nej, jeg fortryder bestemt ikke billederne. De ligger på nettet, og det har jeg det helt fint med. Jeg synes bare, at det er sjovt, fortalte en storsmilende Freja til Seoghør.dk

Læs også: L.O.C: Endelig får jeg sex med mig selv

Det lesbiske par har været sammen i et halvt år, så forholdet var helt spædt, da de sammen stillede op for en S Magazine blog. Men det var ikke akavet, fordi 'Voice'-pigen er ganske komfortabel i sin egen krop.

- Jeg har det skønt med min krop. Elers tror jeg ikke, at jeg havde stillet op til sådan noget, klukkede hun.

Læs også: Lækre Noa fra 'Voice': Gi' mig frække tilbud

På trods af det gode forhold Freja og krop imellem, ser man hende aldrig i andet end det løse tøj. Men det kan være, at det ændrer sig.

- Jeg elsker løst tøj. Der er bevægelsesfrihed, og man kan ikke mærke, at man har noget på. Men det kan da godt være, at jeg skal overveje at vise formerne mere frem, hvis det har så stor interesse, grinede hun.

Se billederne her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close