Viralt21. april 2023

Vildt nyt fra McDonald's: Snart kan du købe Big Mac-sauce

Amerikanske Big Mac-fans kan se frem til snart at kunne hamstre deres yndlingssauce – McDonald's i Danmark afviser ikke, at den på sigt kan komme til Danmark
Den ikoniske Big Mac-sauce kan nu snart fås som dyppelse. nbsp;
Den ikoniske Big Mac-sauce kan nu snart fås som dyppelse.
 Foto: Matthias Balk/AP/Ritzau Scanpix

Har du sat tænderne i en Big Mac fra McDonald's, har du også stiftet bekendtskab med den karakteristiske sauce, som er i burgeren.

Og hvis du har drømt om at dyppe pomfritter og nuggets i den ikoniske sauce, så er der godt nyt – i hvert fald for Big Mac-fans i USA.

På Twitter har McDonald's i USA nemlig annonceret, at den berømte Big Mac-sauce bliver solgt separat – og det kommer til at ske fra den 27. april.

– Min sovsede hemmelighed er ude, fra den 27. april kan du hælde Big Mac Sauce på alt, lyder det i tweetet, der annoncerer den store nyhed.

Ifølge Metro kan man kun bestille den nye sauce i en begrænset periode, og man kan kun få den via bestilling i app'en. Bestiller man nuggets, får man saucen med gratis, men den kan bestilles til alle menuer mod betaling.

SE og HØR har taget kontakt til McDonald's Danmark for at høre, om Big Mac-saucen kommer til Danmark, og i et skriftligt svar fra Fannie Pramming, der er kommunikationschef hos McDonald's Danmark, lyder det:

– Vi har på nuværende tidspunkt ikke planlagt at lancere Bic Mac-saucen på det danske marked. Vi evaluerer løbende vores sortiment, så vi sikrer et godt miks af vores klassikere og innovationer, og jeg vil ikke afvise, at denne sauce i fremtiden kan blive en del af vores sortiment.

Big Mac-burgeren har været tilgængelig på fastfoodgigantens menu siden 1968.

Sponsoreret indhold