Viralt8. april 2024

Uhyggelig video: Flyets motor går pludselig i stykker

Et Boeing 373-fly måtte søndag foretage en nødlanding i Denver, efter at flyets højre motor pludselig gik i stykker. Se den dramatiske video lige her
Et Boeing 373-fly måtte søndag foretage en nødlanding i Denver søndag morgen, efter at flyets højre motor pludselig gik i stykker.
Et Boeing 373-fly måtte søndag foretage en nødlanding i Denver søndag morgen, efter at flyets højre motor pludselig gik i stykker.
 Foto: X

En rutinemæssig flyvning mellem Denver og Houston tog søndag morgen en dramatisk og uventet drejning.

Et Boeing 737-fly fra Southwest Flight 3695 nåede kun at være på vingerne i godt og vel 30 minutter, før flyet i al hast måtte ændre kurs og nødlande i Denver International Airport. Flyets højre motor begyndte nemlig at falde fra hinanden.

En passager, der var ombord på flyet, fortæller ifølge Metro til lokalmediet Denver7, at det føltes som en bombe, der sprang, da motoren pludselig gik i stykker. En passager filmede desuden de dramatiske øjeblikke, hvor man kunne se store metaldele brække af motoren.

Det lykkedes kort efter piloten at lande flyet sikkert i lufthavnen i Denver, og ingen passagerer eller besætningmedlemmer kom noget til.

Episoden er nu ved at blive undersøgt til bunds, men luftfartsmyndighederne har allerede bekræftet, at motorfejlen skyldes en ”mekanisk fejl”.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold