Viralt20. december 2023

Tante deler 13-årig nieces ønskeliste: Ønsker hun sig virkelig det?!

En australsk kvinde har delt sin 13-årige nieces ønskeliste, og det er bestemt ikke småting, sådan en teenager drømmer om …
Ønskelisten er ikke bare alenlang – den er også svinedyr.
Ønskelisten er ikke bare alenlang – den er også svinedyr.
 Foto: X / @ambersinsane

LÆS OGSÅ: Komikers råd til ønskelisten: Det skal du ønske dig

Julen sig nærmer, og højtiden er lig med gaver i stride strømme.

Derfor har der nok været gang i ønskeliste-produktionen hos både børn og voksne – men er der egentlig en grænse for, hvad man kan tillade sig at ønske sig?

Det er netop det, der diskuteres lystigt på internettet, efter en 13-årige piges meget udførlige – og ikke mindst kostbare – ønskeliste er blevet delte på det sociale medie X.

Det er en australsk kvinde ved navn Amber, der uforvarende har skabt debat, efter hun har delt sin 13-årige nieces ønskeliste med svimlende 43 punkter på det sociale medie X.

På den nyslåede teenagers ønskeliste står der blandt andet læbeolie og concealer fra Dior, produkter fra den kendte makeupartist Charlotte Tilbury og parfume fra Gucci.

I elektronikafdelingen ønskes der blandt andet et Apple-ur, iPad, Airpods og Macbook Pro.

Og for ligesom at understrege et af de helt store ønsker, er der skrevet penge hele to gange på ønskelisten.

Det er TikTok's skyld!

Ifølge Mirror løber pigens ønskeliste op i et beløb på knap 26.000 kr., og den vilde ønskeliste har i den grad fået folk til at fare i det digitale blækhus for at ytre deres uforbeholdne mening.

– Det er en ønskeliste, for hun kommer til at blive ved med at ønske. Hun får en Barbie-dukke og neglelak, der kan krakelere, lyder det harmt fra én i kommentarfeltet.

– Da jeg var så ung, stod der "Call of Duty" (computerspil, red.), Lego og Pokémon-kort på min ønskeliste. Hvad sker der?!, skriver en anden.

En tredje mener at vide, hvorfor teenagerens ønskeliste er eksploderet med mærkevarer og dyre køb:

– Hele listen skyldes TikTok, forklarer brugeren om det sociale medie, der har det med at skabe hype om bestemte ting.

Sponsoreret indhold