Viralt23. april 2024

Strudsen Karen er død: Spiste et sæt nøgler

En zoo i Kansas har på tragisk vis mistet én af sine elskede beboere: Strudsen Karen døde, efter at den spiste en ansats sæt nøgler
Topeka Zoo har for kort tid siden mistet én af sine mest elskede beboere: Havens elskede og livsglade struds Karen er død i en ubegribelig ulykke. 
Topeka Zoo har for kort tid siden mistet én af sine mest elskede beboere: Havens elskede og livsglade struds Karen er død i en ubegribelig ulykke.
 Foto: Topeka Zoo

Den såkaldte Topeka Zoo har for kort tid siden mistet én af sine mest elskede beboere:

Havens elskede og livsglade struds Karen er død, efter at strudsen forleden slugte en medarbejders sæt nøgler.

Topeka Zoo fortæller på sin Facebookside, at Karen døde som følge af komplikationer, der opstod, efter at hun havde slugt nøglerne.

- Zoopersonalet rådførte sig med eksperter over hele landet for at finde ud af, om det var kirurgi eller ej, der skulle bruges for at minimere skaderne. Desværre var det hele forgæves, skriver den zoologiske have, der begræder tabet af Karen.

Haven kalder strudsen for én af havens mest elskede beboere.

Karen havde boet i Topeka Zoo siden marts 2023 og havde en elsket personlighed:

Hun elskede vand, at svømme, at lege med vandslange – og ikke mindst beskriver Topeka Zoo hende som en vaskeægte ”dancing queen””.

Dødsfaldet har mindet havens personale om én vigtig ting: At sikkerheden er vigtig for både mennesker og dyr i haven:

- I dette tilfælde lykkedes det Karen at læne sig udover sin indhegning og snuppe nøglerne fra personalet. Hun slugte straks nøglerne. Og det blev desværre fatalt.

Sponsoreret indhold