Viralt23. april 2024

Spiste giftige svampe og døde: Her er Donnas hjerteskærende sidste ord

En amerikansk mor led en langsom og pinefuld død, efter hun kom til at spise giftige svampe på en restaurant. Nu afslører familien hendes sidste gribende ord
Donna Ventura, 64, sammen med sin mand og søn. 
Donna Ventura, 64, sammen med sin mand og søn.
 Foto: KBZK

Det blev både skæbnesvangert og smertefuldt, da en amerikansk familie sidste år spiste på en lokal sushirestaurant.

For en time efter hun havde spist, blev 64-årige fra Donna Ventura Montana syg – og de følgende 14 dage kæmpede hun en hård og en smertefuld kamp for at overleve. Desværre var den amerikanske kvinde blevet så syg af at have spist giftige svampe, at hun til sidst bukkede under.

Nu – præcis et år efter Donna døde – har hendes enkemand valgt at dele hendes sidste gribende ord.

Manden fortæller ifølge News, at hans hustru som det sidste sagde ”Jeg er ikke sikker på, at jeg kan klare det meget længere”.

På det tidspunkt havde hun altså kæmpet i 14 dage på det såkaldte Bozeman Deaconess Regional Medical-hospital, fordi giften fra svampen langsomt ødelagde hendes lever og nyrer.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-23/Skaermbillede-2024-04-23-kl.-09.10.28.png
Donna var til sidst ude af stand til at tale og måtte derfor skrive sine ord ned på et stykke papir.
 Foto: KBZK

Svampen havde gemt sig i en lakserulle, som Donna havde indtaget på den lokale restaurant Dave’s Sushi i april sidste år. Restaurantens kokke havde uvidende brugt giftige svampe i sushien, og det betød, at hele 51 gæster blev syge. Donna var én af i alt to, der endte med at dø.

Donna Ventura døde 29. april sidste år. På det tidspunkt havde giften bredt sig så meget i hendes krop, at hun var ude af stand til at tale. Derfor skrev hun sine sidste ord på et stykke papir.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-23/Skaermbillede-2024-04-23-kl.-09.10.40.png
Donna var indlagt i 14 dage - men til sidst bukkede hendes krop under.
 Foto: KBZK

– Det sidste ord, hun skrev til mig og vores søn var, ”Jeg elsker dig”, fortæller den knuste enkemand Jon Ventura ifølge News.

De giftige svampe var blevet importeret fra Kina og var ifølge News ikke giftige, hvis de tilberedes korrekt. Det var desværre ikke tilfældet, da sushirestauranten serverede retterne.

Sponsoreret indhold