Viralt18. april 2024

Rystende video: Kvinde tager død onkel med i banken for at låne penge

Kvinden er blevet anholdt, efter hun rullede sin nyligt afdøde onkel med ind i banken i en kørestol og brugte hans livløse hånd til at underskrive et lån
Her udnyttede kvinden sin døde onkel i forsøget på at få banken til at låne hende penge.
Her udnyttede kvinden sin døde onkel i forsøget på at få banken til at låne hende penge.
 Foto: Screenshot

ADVARSEL: Der er i denne artikel video og billeder, der kan virke stødende.

Det er efterhånden ikke noget nyt, at mange mennesker vil gå langt for penge, men en brasiliansk kvinde tog alligevel sin pengegriskhed til et helt nyt og rystende niveau forleden.

Her rullede hun nemlig sin nyligt afdøde onkel ind i banken i en kørestol, hvorefter hun benyttede hans livløse hånd til at underskrive et lån.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie hedder kvinden Erika de Soiza Vieira Nunes, og hun er 42 år gammel.

Tirsdag satte hun sin døde onkel i en kørestol, hvorefter hun kørte hen til en bank i Rio de Janerio, hvor hun opførte sig som om, at hendes 68-årige onkel var i live, selvom det på videooptagelser er ret så tydeligt, at han er død.

I videoen kan man høre Erika de Soiza Vieira Nunes bede sin onkel om at underskrive lånet på 7.000 brasilianske reals (9.300 kroner), men i og med han er død, reagerer han ikke.

- Onkel, hører du efter? Du skal skrive under, lyder det fra Erika de Soiza Vieira Nunes, før hun tager fat i onklens arm og bruger hans hånd til at skrive under.

Bankdamen forsøger flere gang at stoppe den bizarre episode, fordi hun føler, den er helt gal.

- Jeg tror ikke, det her er lovligt. Han ser ikke rask ud. Han er helt bleg, siger hun blandt andet, men Erika de Soiza Vieira Nune forsætter blot skuespillet.

- Sådan er han bare. Han siger aldrig noget, svarer hun.

Til sidst bliver bankdamen dog så bekymret, at hun ringer efter en ambulance. Det har siden vist sig, at onklen ved navn Roberta Braga døde omkring to timer før bankbesøget.

Erika de Soiza Vieira Nunes blev derfor anholdt og kan højst sandsynligt se frem til at blive sigtet for svindel og usømmelig omgang med et lig.

Erika de Soiza Vieira Nunes nægter sig dog skyldig.

Hun påstår, at onklen døde, mens han sad i kørestolen i banken.

Sponsoreret indhold