Viralt17. april 2024

Rørende video: Her bliver Molly genforenet med sin familie

En rørende video viser øjeblikket, hvor husskaden Molly bliver genforenet med sin familie – efter 45 dage som tvangsfjernet fugl
En rørende video viser øjeblikket, hvor husskaden Molly bliver genforenet med sin familie – efter 45 dage som tvangsfjernet fugl.
En rørende video viser øjeblikket, hvor husskaden Molly bliver genforenet med sin familie – efter 45 dage som tvangsfjernet fugl.
 Foto: Privat

Hun har undværet sin elskede familie i over en måned, men forleden blev Molly langt om længe genforenet med sin familie på den australske Gold Coast.

I den forbindelse har Mollys familie nu delt videoen af det rørende øjeblik, hvor fuglen kom hjem til sin elskede familie.

I videoen, som familien for kort tid siden delte på Facebook, er det tydeligt at se, at Molly havde været meget savnet – især af familiens to hunde, der nærmest er som søskende for den lille fugl.

I 45 dage måtte Molly ellers undvære sine hundesøskende og resten af familien, efter at de australske myndigheder valgte at tvangsfjerne fuglen. Ifølge de australske myndigheder brød Mollys familie nemlig loven ved at have husskaden boende.

Fuglen har hele sit liv boet hos den australske familie, der foruden ægteparret Juliette Wells og Reece Mortensen altså også tæller parrets to hunde Ruby og Peggy.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/Skaermbillede-2024-04-15-kl.-12.46.00.png
At Molly og Peggy er gode venner, hersker der ingen tvivl om. De er nærmest som søskende - selv om den ene har vinger og fjer og den anden poter og pels.
 Foto: Privat

Familien tog den lille fugleunge til sig i 2020, efter at fugleungen var faldet ud af reden.

Der var dog ét problem: Familien brød altså loven, da de tog den vilde fugl til sig, og derfor valgte den australske naturstyrelse – det såkaldte Queensland's Department of Environment, Science and Innovation (DESI) – 1. marts at tage fuglen fra familien.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/Skaermbillede-2024-04-15-kl.-12.49.37.png
Molly er endelig hjemme igen hos sin mor og far, Juliette Wells og Reece Mortensen, og sine søskende, Ruby og Peggy.
 Foto: Privat

Og det skabte straks kritik og debat i den australske befolkning, der forlangte, at DESI afleverede lille Molly tilbage til sin familie.

Men først i dag – 45 dage senere – har DESI altså besluttet at efterkomme ønsket fra befolkningen. I dag har DESI således udstedt en særlig licens til ægteparret Juliette Wells og Reece Mortensen, der giver dem tilladelse til at beholde lille Molly som kæledyr.

DESI har vurderet, at Molly er for tam, og at husskaden ikke vil kunne klare sig i naturen. Derfor er Molly altså nu hjemme i trygge rammer igen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/Skaermbillede-2024-04-15-kl.-12.45.27.png
Måske et usædvanligt, men ikke mindst rørende venskab.
 Foto: Privat

Juliette Wells og Reece Mortensen fortæller til det australske medie, at de er lykkelige – og nu glæder sig til, at hverdagen vender tilbage.

Og mon ikke også Peggy og Ruby er glade for at få deres bedste fugleven hjem igen?

Sponsoreret indhold