Viralt8. august 2022

Rebekka er blevet millionær på at sælge sine afklippede tånegle, "fodparmesan" og beskidte underbukser

Rebekka Blue er blevet millionær på at sælge sig selv – men ikke helt som du tror
TikTok
De fleste smider dem nok ud, men der er penge i at sælge afklippede tånegle.
 Foto:TikTok / @rebekkablue

28-årige Rebekka Blue hiver en månedsløn hjem på mellem 36.000 kr. og 72.000 kr. på at sælge genstande, de fleste af os smider ud i skraldespanden.

På sin TikTok deler hun ud af sin forretningsidé, hvor hun blandt afsætter bind, vatpinde, tandbørster og trusser – som er brugte vel at mærke.

Også "kropsligt affald" som skæl, afklippede tånegle og hård hud fra fødderne er der et stort marked for, afslører hun. Faktisk er der så godt gang i biksen, at kvinden hævder, hun er blevet millionær af sit foretagende.

I en video på TikTok, der er set over 2,5 mio. gange, viser hun, hvordan hun sælger brugte vatpinde til en stykpris på 36 kr.

Den entreprenante kvinde startede sit forretningsimperium, da hun solgte sit stripperoutfit for 145 kr., og derefter fandt hun ud af, at der var typer derude, der gerne ville betale gode penge for hendes brugte trusser og afklippede tånegle.

Ifølge New York Post er den særeste ting, Rebekka har solgt, en spiral, som hun fik taget ud hos gynækologen.

– Jeg havde en kunde, der købte mærkelige ting som mine bamser og trusseindlæg, og jeg tænkte: "Måske kunne han bruge det som en slags trofæ?", forklarer hun og fortsætter:

– Han tilbød mig et firecifret beløb for noget, der havde været inden i mig i fem år, det var guddommeligt for ham.

Den tidligere stripper fortæller, at der dog også er grænser for, hvad hun vil gå med til at sælge: Hun afslog engang en anmodning om at sælge en ble, hun havde haft på.

Sponsoreret indhold