Viralt13. september 2023

Par chokerer: Hustru ammer sin mand

Ammestunden mellem mand og kone opstod af nød, men er nu blevet til en intim stund mellem de to
Rachel Baileys mand har ikke været forkølet i to år, og parret tilskriver hans jernhelbred til, at han får en ammetår hos sin hustru.
Rachel Baileys mand har ikke været forkølet i to år, og parret tilskriver hans jernhelbred til, at han får en ammetår hos sin hustru.
 Foto: Twitter

LÆS OGSÅ: Desperat mor ammede sin mand: – Jeg var nødt til det

Når man som kvinde skal amme sine børn, så er støtten fra ens mand afgørende.

Og man må i den grad sige, at 30-årige Rachel Bailey får støtte af sin jævnaldrende mand, Alexander.

Faktisk støtter Alexander så meget op om projekt amning, at det ikke kun har været deres tre børn, der har fået modermælk – det har farmand også.

Til The Sun fortæller parret, at Alexander til at starte med fik en ammetår hos sin hustru, fordi hun overproducerede mælk, og han hjalp Rachel med at "lette trykket" i brysterne, da hun under en ferie havde glemt sin brystpumpe.

Efterfølgende fandt parret ud af, at ammestunden var en stille og intim stund, der styrkede deres ægteskab.

Godt for helbredet

– Det er ikke en kink for os. Det startede med, at Alexander hjalp mig, da jeg havde smerter, men det viste sig mere at være et følelsesmæssigt bånd, fortæller Rachel til det britiske medie og tilføjer:

– Jeg elsker at amme ham, for det giver os kvalitetstid sammen. Det har bragt os tættere sammen som par.

Ydermere forklarer Rachel, at modermælken har helbredsmæssige fordele for Alexander:

– Han har ikke været forkølet i to år, efter han begyndte at drikke min mælk, og mange siger også, at hans hud er blevet pænere, hævder hun.

Da parrets tre børn ammede, fik de det, de skulle bruge, før farmand kom til "madpakkerne". Rachel er lige stoppet med at amme den yngste, og nu får Alexander kun en aftentår, da hendes produktion er faldende.

– Jeg er ked af, at vores ammestunder er blevet færre, for jeg føler, det har taget vores rutine og meget af kvalitetstiden væk, som vi havde sammen, lyder det fra den ammende kone.

Sponsoreret indhold