Viralt29. november 2023

Overvejer boykot: Kunde raser over "frække" julekort i supermarked

En britisk supermarkedkunde raser over en række julekort, som står lige ved siden af legetøjet
Er det god humor eller dårlig stil, når et supermarked har nogle lidt … utraditionelle julekort stående?
Er det god humor eller dårlig stil, når et supermarked har nogle lidt … utraditionelle julekort stående?
 Foto: Anthony MacDonald

LÆS OGSÅ: Se billedet: Byens julepynt ligner øhm penisser!

Hvis du synes, at en klassisk julehilsen med "Glædelig jul" eller "Merry Christimas" er lidt for kedelig, så skal du måske skele til den britiske supermarkedskæde Sainsbury's bud på et julekort.

Et foto af en række "frække" julekort fra supermarkedskæden er gået viralt, fordi en kunde ved navn Anthony MacDonald er meget harm over en række motiver, som han ikke mener hører højtiden til.

En række kække julekort er gået viralt.
En række kække julekort er gået viralt.
 Foto: Anthony MacDonald

På et af kortene står der "St. Knickerless", som er et ordspil på "Saint Nicholas". På kortet står julemanden uden bukser på og holder en stor pakke foran sine nedre regioner.

Ordsmedene har i den grad været kreative hos Sainsbury's. Under teksten "Tits Christmas" bliver julen fejret med julepyntede bryster.

Og på et tredje kort er det mere grovere sprogbrug fundet frem. Her står der slet og ret "How is it f*cking Christmas again already?".

Lige ved legetøjet

Anthony MacDonald, der har delt fotoet af de frække højtidskort, har ikke meget til overs for Sainsbury's stunt:

– Jeg har altid handlet hos Sainsbury's i over 50 år, fordi jeg kan lide dem, og de har et godt omdømme og høje standarder, udtaler han til Mirror.

– Men da jeg så disse kort, kunne jeg simpelthen ikke tro, at de ville bruge F-ordet på et kort, som udstilles offentligt, lyder det harmt fra den ellers trofaste kunde.

MacDonald hæfter sig især ved, at kortene var udstillet lige i børnehøjde:

– De lå ikke engang på øverste hylde eller noget, de var bogstaveligt talt i øjenhøjde, og legetøjet lå ved siden af. Mit barnebarn kunne have læst det. At en fem-årig bliver udsat for sådan en form for "litteratur" er simpelthen ikke acceptabelt, raser han.

Klagede til chefen

Den ældre herre, der handlede i Sainsbury's i Trowbridge, klagede til butikschefen, men da han returnerede en uge senere, stod kortene det samme sted.

Anthony MacDonald overvejer nu at boykotte Sainsbury's, fortæller han til Mirror.

Sponsoreret indhold