Viralt18. december 2023

Mugshot går viralt: Er hun den kvindelige udgave af "verdens frækkeste forbryder"?

Et forbryderfoto af en kvindelig fange er gået viralt – for selv om hun er mistænkt for nogle alvorlige forbrydelser, kan internettet ikke lade være med at hæfte sig ved hendes udseende
Den 18-årige influencer Isabella Perrelli, der er kendt som Skrilla Doll, er mistænkt for at modsætte sig anholdelse, overfald på en betjent og besiddelse af våben.
Den 18-årige influencer Isabella Perrelli, der er kendt som Skrilla Doll, er mistænkt for at modsætte sig anholdelse, overfald på en betjent og besiddelse af våben.
 Foto: X

LÆS OGSÅ: Husker du den ’frække forbryder’? Nu er han bag tremmer

Fra tid til anden går forbryderfotos viralt på internettet.

Den megen omtale kommer ikke nødvendigvis på grund af den forbrydelse, den affotograferede person er mistænkt for at have begået, men mere på grund af de gener, de fra naturens side er blevet tildelt.

Det mest berømte eksempel er nok amerikanske Jeremy Meeks, der fik tilnavnet "verdens frækkeste forbryder", og nu er den kvindelige pendant måske fundet – i hvert fald hvis man spørger internettet.

Et forbryderfoto af den 18-årige influencer Isabella Perrelli, der er kendt som Skrilla Doll, er gået viralt, og i kommentarfelter rundt omkring på de sociale medier bliver hun sammenlignet med netop Jeremy Meeks.

Skrilla Doll er mistænkt for at modsætte sig anholdelse, overfald på en betjent og besiddelse af våben, og da lovens lange arm ransagede hendes hjem fandt man sågar en efterlyst, mindreårig person der.

Men det er altså ikke de alvorlige mistanker mod den unge kvinde, der får folk på det sociale medie X til at fare til tasterne:

– Er hun single?, spørger én kækt.

– Minder om denne fyr, Jeremy Meeks. Engang var han kendt som den "lækre forbryder". Han har forvandlet sin tilværelse fra en blakket fortid til en succesfuld modelkarriere. Efter hans forbryderfoto gik viralt i 2014, fik han en modelkontrakt og har siden gået for store modehuse, forklarer en anden.

Det er dog heller ikke alle, der deler begejstringen for det virale forbryderfoto:

– Stop med at gøre kriminelle berømte, lyder det kontant fra én.

Sponsoreret indhold