Viralt27. december 2023

Model arresteret efter topløs gåtur med sine hunde

Den brasilianske model Caroline Werner langer ud efter loven i sit hjemland, efter hun blev anholdt efter en tur i bar overkrop
Modellen Caroline Werner gik tidligere på året topløs langs en strandpromenade, men det var ikke tilladt ifølge myndigheder.
Modellen Caroline Werner gik tidligere på året topløs langs en strandpromenade, men det var ikke tilladt ifølge myndigheder.
 Foto: Instagram/CarolineWerner

En 37-årig brasiliansk model risikerer op til et års fængsel, efter at hun blev arresteret for at gå uden top ved en strand med sine hunde.

Sagen har fået stor omtales i udenlandske medier, da modellen, Caroline Werner, selv har påpeget det uretfærdige i, at mænd gerne må gå rundt i bar overkrop i det offentlige rum i Brasilien.

– Desværre virker de love, der bør sikre lige rettigheder mellem køn ikke i mit land, har hun udtalt til brasilianske G1 ifølge Daily Mail.

Ifølge modellen fik hun en hård behandling af de betjente, der anholdt hende på åben gade, hvor hun med to hunde og sin t-shirt bundet om livet blev tilbageholdt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-27/gcm7x_cwsaabht0.jpg
Caroline Werner er både utilfreds med overhovedet at blive anholdt og den hårde behandling under anholdelsen.
 Foto: X

Anklageren i sagen har tilbudt hende en mildere straf, hvis hun tilstår sin gerning. Gør hun ikke det, risikerer hun at modtage en større bøde og op til et års fængselsstraf.

– I mange lande er det helt normalt (at gå topløs, red.). En kvindes krop bliver ikke objektiviseret og seksualiseret.

– Hvad, der er sket i mit tilfælde, demonstrerer, at fortolkningen af loven gør forskel på køn, lyder det fra Caroline Werner.

Og noget kan tyde på, at den 37-årige model, der blandt andet ejer sit eget bikinimærke, har en pointe.

Caroline Werner er sigtet efter en paragraf, der tages i brug, når folk opfører sig ”uanstændigt i offentligheden”.

Dog kommer loven ikke nærmere ind på, hvad der ligger i ordet ”uanstændigt”, hvilket derfor er op til fortolkning.

Sponsoreret indhold