Viralt27. december 2023

Mand frier til sin kæreste i Rom – og det går IKKE godt

En mand fik IKKE det svar, han ventede og håbede på, da han valgte at fri til sin kæreste under en romantisk tur til Rom
En mand fik et rugende nej, da han valgte at fri til sin kæreste under en romantisk tur til Rom.
En mand fik et rugende nej, da han valgte at fri til sin kæreste under en romantisk tur til Rom.
 Foto: TikTok

Mange kvinder drømmer om et frieri. Men altså ikke alle.

Desværre for denne romantiske fyr hører hans kæreste til sidstnævnte – og derfor gik det bestemt ikke godt, da han forleden forsøgte at fri.

Manden havde ellers valgt en ganske romantisk lokation til sit vigtige spørgsmål – nemlig det såkaldte Via dei Condotti i Rom – og han havde endda sørget for, at der var tenorstemme og julelys under seancen.

Hele frieriet begynder da også ganske godt – lige indtil det sekund, hvor det går op for hans kæreste, hvad han har gang i.

– Jeg havde ikke forventet det. Jeg var ikke klar. Men er det derfor, vi kom til Rom?, udbryder kvinden gentagne gange ifølge den italienske publikation La Stampa.

Manden spørger herefter gentagne gange:

– Men er det ja eller nej?

Desværre må manden sande, at hans kæreste ikke har i sinde at give ham det svar, han havde håbet på. Efter lidt tøven svarer hun nemlig nej – og så er der nok god grund til at konkludere, at manden endte med et knust hjerte.

Desværre melder videoen og historien ikke, om parret ender med at gå hver til sit. Eller om de stadig er sammen – bare som kærester.

Sponsoreret indhold