Laura spiste dårligt tilberedt fisk – så mistede hun arme og ben

I sommeren 2023 kæmpede Laura Barajas en hård – og nærmest umulig – kamp for at overleve, efter hun spiste en fisk, der ikke var tilberedt korrekt.
Fisken gjorde nemlig den amerikanske kvinde fra Californien så syg, at hun endte på operationsbordet for at få amputeret alle sine lemmer.
Det skriver Mirror.
Den dengang 40-årige Laura blev nemlig inficeret med en bakterie kaldet vibrio vulnificus, da hun spiste fisken.
Bakterieinfektionen udviklede sig så voldsomt i hendes krop, at hun fik blodforgiftning, og hendes lemmer langsomt blev blå.

Selv om Laura fik intensiv behandling, endte hun i koma og var uhyre tæt på at dø. Det var derfor, at lægerne til slut valgte at amputere hende lemmer. På den måde lykkedes det dem at stoppe den dødelige infektion i at brede sig yderligere.
Laura pådrog sig formentlig den alvorlige sygdom, efter hun forinden havde købt – og tilberedt – en såkaldt Tilapia-fisk på et lokalt marked i San Jose.
Vibrio vulnificus-bakterien kan komme ind i et menneskes mavetarmkanal, når man sluger havvand eller spiser fisk og skaldyr, der ikke er blevet tilberedt korrekt. Og det er altså efter alt at dømme tilfældet for Laura.