Viralt15. april 2024

Kvinde gik til lægen og fik et chok: - Min mand havde været på forretningsrejse

En kvinde fortæller nu, hvordan hendes verden faldt sammen, da hun tog til lægen efter sin mands forretningsrejse
  En kvinde fortæller nu, hvordan hendes verden faldt sammen, da hun tog til lægen efter sin mands forretningsrejse
En kvinde fortæller nu, hvordan hendes verden faldt sammen, da hun tog til lægen efter sin mands forretningsrejse.
 Modelfoto: Colourbox

De har været sammen i 15 år, men nu er der problemer i parforholdet. Nu fortæller en kvinde nemlig, at hun er endt i sit livs krise, efter hun tog til lægen.

Lægen konstaterede nemlig, at kvinden har fået en kønssygdom – efter at hendes mand er kommet hjem fra en forretningsrejse.

- Jeg er knust. Helt ærligt, hvordan kan du overkomme sådan noget?, spørger den fortvivlede kvinde nu på Reddit.

Her fortæller hun indledningsvis, at hendes 40-årige mand ofte var på forretningsrejse med arbejdet – og at han ofte var væk i fire-fem uger ad gangen.

- Da han kom tilbage fra sin sidste tur, var jeg glad som sædvanlig. Jeg lider af depression, og når han ikke er hjemme, får jeg det meget værre, forklarer kvinden.

Desværre varede lykken ikke længe, efter at manden kom hjem sidste gang. Parret dyrkede godt nok sex – men noget var ikke, som det plejede.

Manden havde nemlig ondt, og der gik ikke længe, før de smertefulde symptomer også begyndte at vise sig hos kvinden. Hun tog derfor til lægen, og her var svaret ikke til at tage fejl af: Hun havde fået gonoré, og hendes mand testede også positiv for kønssygdommen.

Nyheden kom som en bombe for kvinden, der forlangte at få sandheden at vide.

Efter noget tid indrømmede hendes mand, at han havde været sammen med en anden to gange. Manden påstod dog, at han havde brugt beskyttelse, hvilket kvinden dog har svært ved at tro på.

- Taler han overhoved sandt? Er han ligeglad med mit helbred? Han løj for mig, og nu græder han som en stukket gris og beder om en ny chance, fordi han aldrig har følt, at han var mig utro, fortæller den knuste kvinde, der ikke aner, om hun skal blive hos ham eller gå.

- Sandheden er, at jeg ikke stoler på ham længere. Vi har været sammen i 15 år, og min verden og min selvtillid er ved at falde fra hinanden.

Sponsoreret indhold