Viralt20. november 2023

Kvinde afslørede sin egen død på Instagram: – Jeg er så ked af det

Casey McIntyre fik diagnosticeret kræft i æggestokkene og vidste, at hun skulle dø. Hun havde derfor skrevet sit eget afskedsbrev, som blev delt på Instagram efter hun gik bort
38-årige Casey McIntyre havde forberedt et brev som først skulle deles, når hun gik bort. Nu er brevet blevet delt på Instagram.
38-årige Casey McIntyre havde forberedt et brev som først skulle deles, når hun gik bort. Nu er brevet blevet delt på Instagram.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Blev ved sin døde ejer i ugevis: Sådan går det mirakelhunden Finney

- En besked til mine venner: Hvis du læser dette, betyder det, at jeg er gået bort. Jeg er så ked af det. Det er noget lort og det ved vi alle.

Sådan indleder den 38-årige forfatter Casey McIntyre sit rørende Instagram-opslag, som hun har forberedt længe.

Et opslag som hun desværre ikke nåede at skrive helt færdigt.

Casey McIntyre fik konstateret kræft i æggestokkene, men noget tyder på, at hun i første omgang fik kæmpet sig fri fra den frygtelige sygdom.

I opslaget skriver hun nemlig, at årsagen til at hun gik bort var, at kræften var vendt tilbage.

- Jeg elskede enhver af jer af hele mit hjerte, og jeg lover jer, at jeg vidste, hvor dybt elsket jeg var.

- De fem måneder som jeg havde på hospice, som jeg fik lov til at bruge med min familie og venner i Virginia, Rhode Island og New York var magisk, slutter Casey McIntyre opslaget med.

På første billede til opslaget er der et billede af Casey og hendes lille familie.

Hun var nemlig gift med Andrew Rose Gregory og sammen fik de datteren Grace Valentine Gregory.

Efter opslaget gik viralt har Andrew Rose Gregory skrevet et nyt opslag, hvor han fortæller, at Casey gik bort den 12. november.

Andrew Rose Gregory har også tilføjet en lille note til Casey McIntyres opslag, da han sætter ord på, hvordan hun ikke nåede at skrive beskeden til vennerne færdig.

Meningen var nemlig, at hun skulle have tilføjet, hvilke ting som skabte glæde i hendes liv.

- Jeg er knust over, at jeg aldrig får lov til at se den listen. Da hun blev mere syg kunne hun ikke færdiggøre beskeden.

Andrew Rose Gregory har i stedet skrevet, hvilke ting han troede, at hun ville have tilføjet, hvis hun havde haft energien til at færdiggøre beskeden.

- Jeg forestiller mig, at det ville have inkluderet vores datter, Grace, hvaler, is, hendes elskede venner, at være ved stranden, hendes niece og nevøer, at læse ti bøger på en ugelang ferie, hendes elskede forældre og søster og deres fantastiske udvidede familie, svømning, en perfekt roastbeef sandwich og mig, hendes søde søde honey.

Sponsoreret indhold