Viralt6. juli 2023

Hotelgæst fandt klam pose: Det var ikke et foster, men noget HELT andet

Da amerikanske Ásh fandt en pose med et mystisk indhold på sit hotelværelse, eskalerede sagen sig på en måde, hun slet ikke kunne forestille sig
Mums, hvad der mon er i posen, som Ash fandt på sit hotelværelse?
Mums, hvad der mon er i posen, som Ash fandt på sit hotelværelse?
 Foto: Facebook / Ásh Whïté

Når man tjekker ind på et hotelværelse, er der en forventning om, at det er rent og ryddeligt.

Men det var bestemt ikke tilfældet, da amerikanske Ásh skulle inspicere det hotelværelse, som hun havde booket på Hilton Garden Inn i byen Tallahassee.

For i skabet fandt hun en skraldepose, som var fyldt med en rød væske, der ved første øjekast kunne ligne blod.

Og da Ásh tog posen ned til receptionen, blev hun chokeret over receptionistens svar:

– Åh, ved du hvad, vi arbejder med Planned Parenthood (organisation, der blandt andet uddeler piller til medicinsk abort, red.). Det ligner et aborteret foster. Det tager jeg lige, genfortæller Ásh i en video, der siden er gået viralt på Facebook.

Som om svaret ikke var chokerende nok, var Ásh målløs over, hvor afslappet receptionisten tog det blodige og makabre fund.

Undersøgt af politiet

Hotellet, der kompenserede Ásh med 30.000 point til deres bookingsystem, kunne ikke have på sig, at de havde poser med fostre liggende på deres hotelværelser, så derfor meldte de sagen til politiet.

Under efterforskningen blev der taget prøver af posens indhold, og prøveresultaterne viste, at det IKKE var et aborteret foster, der var blevet efterladt i en skraldepose.

The Florida Standard skriver, at posens indhold viste sig at være rødvin og opkast. Noget tyder altså på, at hotelgæsten, der boede på værelset inden Ásh, fik sig en god rødvinsbrandert, som altså endte i en skraldepose.

Sponsoreret indhold