Viralt23. juli 2022

Hollys bryster er så lange, at de kvæler hende, mens hun sover

Britiske Holly Shortland er godt og grundigt træt af sine "utroligt slappe" bryster og samler nu penge ind til en brystreduktion
Hollys bryster
Hollys G-skål er ved at tage livet af hende.
 Foto: TikTok / @hollymarieshorty, gofundme

Selv om britiske Holly Shortland, 18, har en lille datter ved navn Luna, så er det ikke babyen, der stjæler nattesøvnen.

Det er derimod den unge mors gigantiske og med hendes egne ord "utroligt slappe" bryster, der gør, at hun bliver vækket hvert time natten igennem. Det skriver New York Post.

Holly, der er udstyret med en G-skål, fortæller, at hendes bryster, der hver vejer seks kilo, er årsag til store smerter i hverdagen – værst er det dog, når hun skal sove.

– Når jeg lægger mig ned, tynger de ned på min brystkasse, og de kryber op omkring min hals og trykker på min hals og ansigt, forklarer hun.

Af frygt for at hun bliver kvalt i søvne, må hendes 21-årige kæreste Ryan hver nat stå op for at hjælpe hende med at "omarrangere" brysterne.

– Jeg kan ikke trække vejret, når jeg sover, og det får mig til at gå helt ned med flaget. Jeg kan ikke klare det mere. De kvæler mig. De vækker mig hver time, fortæller hun.

Hollys presserende problem er blevet så omfattende, at hun knap tør forlade sit hjem, fordi hun får utallige kommentarer omkring størrelsen på hendes frontparti.

Derfor har hun nu startet en indsamling på GoFundMe i håb om, at hun kan få opereret sin G-skål om til en DD-skål.

I skrivende stund har 30 personer doneret i alt 6.000 kr.

Sponsoreret indhold