Viralt9. november 2023

Havde sex med 300 på et år: Her er Annie Knights nye udfordring

OnlyFans-modellen stod for nyligt frem og fortalte, hvordan hun knaldede på livet løs. Nu har hun sat sig selv en ny udfordring
Annie Knight er nu klar med en ny udfordring, efter hun havde sex med 300 mænd på et år.
Annie Knight er nu klar med en ny udfordring, efter hun havde sex med 300 mænd på et år.
 Foto: Instagram

Og nu er den 26-årige Annie Knight klar med en ny udfordring til sig selv.

Det afslører hun i et interview med Daily Star.

Denne gang handler det dog ikke om at opretholde titlen som ”Australiens mest seksuelt aktive kvinde”, som hun i øvrigt har givet sig selv.

Udfordringen går nemlig ud på, at Annie Knight vil gå på 52 dates på 52 uger – altså en date om ugen.

- Jeg har aldrig rigtig haft et datingliv. Jeg plejede at gå på tre dates om året, så det er derfor, at jeg vil gøre det her nu. Jeg har aldrig rigtigt været en dater, siger Annie Knight som også afslører, at hun vil anmeldelser af de mange dates.

Annie Knight er i top 0.02% på OnlyFans og har været single i tre år.

På TikTok er hun allerede begyndt at dele anmeldelser fra dates, da hun siden april 2023 angiveligt skulle have været på 25 dates.

Allerede nu er hun blevet catfishet et par gange, ligesom hun også fortæller, at der blot er fem ud af de 25 dates som har klaret det videre til en anden date.

Som OnlyFans-stjerne er der mange af Annie Knights 72.000 følgere på Instagram som har stillet spørgsmål til, hvordan hun som OnlyFans-stjerne, som har knaldet 300 på et år, er i et forhold.

Her viser det sig, at hvis en af de 52 dates skulle slå benene væk under hende, så har de Annie – næsten – helt for sig selv.

- Nej, jeg ville absolut ikke have sex med andre. Heller ikke hvis de var ok med, at jeg gjorde det. Jeg er monogam i forhold, og jeg ville ikke have sex med andre. Det ville føles som utroskab, selv hvis jeg havde tilladelse.

Australieren har på forhånd også en liste over, hvad en kommende kæreste skal have af egenskaber.

- Jeg tror, at det kræver en meget forstående, ikke dømmende, selvsikker, venlig og åbensindet person for at date mig.

- Men jeg vil ikke have en, som ikke er en af de ting. Så helt ærligt, har det ikke gjort en forskel. Jeg ville vælge en person som har alle de ting, før jeg fik en OnlyFans.

Sponsoreret indhold