Viralt15. august 2022

Har ikke klippet dem i 25 år: Diana har verdens længste negle

Amerikanske Diana Armstrong er takket være sine negle nu indehaver af op til flere verdensrekorder
Negle
Diana Armstrong har nu et diplom, der slår fast, at hun har verdens længste negle – det var dog ikke helt nemt at tage mod den fornemme hæder.
 Foto: Guinness World Records

63-årige Diana Armstrongs fingernegle har ikke været i nærheden af en neglesaks i over 25 år.

Kvinden, der er fra Minnesota, har fingernegle, der er over en meter lange, og det har nu sikret hende hele to verdensrekorder, meddeler Guinness World Records.

Mere præcist er hun nu indehaver af verdensrekorderne "Verdens længste negle på hænder (kvinde)" og "Verdens længste negle på hænder nogensinde".

Hendes længste negl, der sidder på højre tommelfinger er lidt over 1,3 meter lang, og samlet måler neglene på hendes 10 fingre hele 13 meter.

Sidst, Diana brugte en neglesaks, var tilbage i 1997, og hun stoppede foretagendet som en reaktion på sin 16-årige datters alt for tidlige død.

Datteren, der døde, mens hun sov som følge af et astmaanfald, plejede at lakere sin mors negle, og da datteren døde, nænnede Diana ikke at klippe sine negle.

I mellemtiden er Dianas negle nu blevet så lange, at hun er stoppet med at køre bil – til gengæld kan hun nu bryste sig af at være indehaver af hele to verdensrekorder.

Sponsoreret indhold