Viralt20. oktober 2022

Folk er i chok: Skør ingrediens i KitKat

Hvad kom mon først? Kiksen eller chokoladen?
En skør ingrediens i KitKat sender folk i et vild tankeloop.
En skør ingrediens i KitKat sender folk i et vild tankeloop.
 Foto: Andy Paradise/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Det er de færreste chokoladeelskere, der ikke har sat tænderne i en KitKat og fået den knasende fornemmelse af kiksen i midten.

Men nu afslører firmaet bag KiKat, Nestlé, en overraskende ingrediens i den populære chokolade.

I serien “Inside the Factory” fra BBC tager de til Nestlé-fabrikken i det nordlige England, og her spørger holdet bag kameraet, hvad der sker med alt den kasserede KitKat-chokolade, der ryger i en stor blå spand.

Svaret kommer hurtigt til holdet: Alle de ødelagte KitKat-barer bliver genbehandlet til kiksen inden i chokoladen.

Det skriver det australske medie news.com.au.

Og Nestlés australske chef for marketing, Joyce Tan, bekræfter overfor mediet, at det er helt korrekt.

– Det er både lækkert, og så eliminerer det spild under produktionen, fortæller hun.

Hvad kom først? Kiksen eller KitKat’en?

Den nye opdagelse har dog ikke kun gjort folk klogere på, hvad der i chokoladen. Det har også medført nye spørgsmål – præcis som det store spørgsmål: Hvad kom først hønen eller ægget?

I kommentarsporet til en YouTube-video af kanalen Zack D. Films stiller brugeren nemlig spørgsmålet:

“Nu er jeg i et uendeligt loop i et forsøg på at finde ud af, hvad der kom først,” skriver en bruger, der undrer sig over, hvad der kom først: Kiksen eller chokoladen.

En anden bruger opsummerer helt perfekt det meget komplekse spørgsmål.

“Der er en KitKat, der er lavet af en KitKat, der havde en KitKat i sig, der var lavet af maste KitKat, der havde KitKat i dem, lavet af KitKat.”

Og så lukker vi den der.

Sponsoreret indhold