Viralt21. april 2023

Fik gigantisk regning: Hævngerrige Airbnb-gæster lod vand og varme løbe løbsk

Da en udlejer på Airbnb nægtede at modtage et pars aflysning i sidste øjeblik, kom de på en vild – og meget dyr – hævn
En udlejer på Airbnb endte med en gigantisk vand- og varmeregning. nbsp;
En udlejer på Airbnb endte med en gigantisk vand- og varmeregning.
 Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Airbnb er blevet en vanvittig populær tjeneste, og det er da også en nem måde at booke billig og hjemlig overnatning på, ligesom udlejere kan tjene en skilling på ikke at være hjemme.

Men det er ikke altid, at en Airbnb-oplevelse munder ud i en femstjernet anmeldelse, og det har en sydkoreansk udlejer lært på den hårde måde.

Det er New York Post, der beretter om en sydkoreansk mand, der endte med både en lang næse og en vanvittigt stor regning, da han udlejede sin lejlighed i Mapo-gu i Seoul til et par.

Parret havde booket mandens lejlighed i en måned, men i sidste øjeblik ønskede de at aflyse. Udlejeren ville dog ikke acceptere en aflysning, og det skulle vise sig at være et dyrt nej.

For pludselig blev manden, der blot omtales som Lee, kontaktet af sit gasfirma, der oplyste ham om, at der potentielt var et læk i hans lejlighed.

Lee tjekkede derfor op på sin lejlighed, og der ventede et opsigtsvækkende syn.

Alle blussene på komfuret var tændt, ligesom der var skruet helt op for gulvvarmen. Alle vinduer var desuden åbne, men der var ingen at finde i lejligheden.

Parrets "hævn" endte med at koste Lee over 4.150 kr. i vand- og varmeregninger. Vandforsyningsselskabet oplyste, at parret havde brugt så meget vand, at det svarede til otte personers forbrug i to måneder.

Manden forsøgte at få hjælp til miseren fra Airbnb, men deres forsikring dækker ikke vand-, varme og elregninger.

Sponsoreret indhold