Viralt15. oktober 2022

Familie gør chokfund i bananklase: "Blind passager" var med

En britisk familie fik en uventet "gave" med, da de pakkede deres indkøbsvarer ud
Den lille frø havde på mirakuløs vis overlevet en rejse på knap 7000 km pakket ind i plastik. nbsp;
Den lille frø havde på mirakuløs vis overlevet en rejse på knap 7000 km pakket ind i plastik.
 Foto: RSCPA

Da familien Holloway pakkede de varer ud, de havde bestilt gennem et online supermarked, fik de noget med, som bestemt ikke havde været på indkøbslisten.

For blandt bananerne, der var pakket ind i plastik, gemte sig en lille frø – en 1,5 cm lang løvfrø fra Den Dominikanske Republik for at være mere præcis.

– Vi pakkede indkøbsvarer ud i køkkenet, og min kone sagde til mig: "Se, der er en frø i bananerne", og jeg sagde: "Undskyld, hvad er der?!". Vi stod alle i køkkenet og så på hinanden og undrede os over, hvad vi skulle gøre, da der ikke rigtig er en manual for sådan noget, fortæller Iain Holloway til Birmingham Mail.

Familien Holloway tog kontakt til dyrevelfærdsorganisationen Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), der instruerede familien i ikke at røre frøen, da man ikke kunne vide, om den var giftig eller ej.

Herefter kom en medarbejder fra dyrevelfærdsorganisationen og hentede den lille frø i familiens hjem i Tamworth.

RSPCA-medarbejderens melding lyder, at frøen har det godt og spiser, som den skal. Ydermere oplyser han, at der er tale om en dominikansk løvfrø, der er ganske udbredt og ikke-giftig.

Sponsoreret indhold