Viralt18. november 2022

Duer ikke: Kummefryser fyldt med døde duer dumpet i gyde

Et morbidt fund i en gyde i den britiske by Darlington afføder en række spørgsmål, som vi aldrig troede, vi skulle stille os selv
Hvem kan dog finde på dette?!
Hvem kan dog finde på dette?!
 Foto: Facebook / Darlington Borough Council

Det kan være praktisk med en kummefryser, hvis man er tilbudsjæger og gerne vil have rigeligt med steg, is og smør på lager.

Men det er åbenbart ikke gode tilbud, som en mystisk kummefryseejer i Storbritannien har fyldt sin fryser med.

På Darlington Borough Councils Facebook-side er der netop lavet et opslag med et grumt fund, der er gjort i en af byens gyder.

En person har simpelthen valgt at efterlade en kummefryser fyldt til randen med døde duer.

Det var nogle kommunalt ansatte, der fandt de mange døde duer i kummefryseren, og det anslås, at der er over 100 due-lig, skriver britiske Metro.

Og det vælter frem med spørgsmål i kølvandet på det morbide fund:

– Har nogen noget information? Har noget set dem blive dumpet? Er nogen blevet tilbudt fuglene – restauranter eller pubs? Er der nogen, der for nylig har fået bekæmpet skadedyr?, lyder de mange spørgsmål i Facebook-opslaget.

– Jeg tror, den er blevet dumpet af nogen, så har skudt dem, og når de har nok fugle, sælger de dem videre til en vildtforhandler, lyder tesen fra Paul McQuillan, der er såkaldt "environmental crime coordinator", til Metro.

– Men i dette tilfælde har der været problemer med fryseren, og måske er den brudt sammen, og så har de bare dumpet den.

Sponsoreret indhold