Viralt18. marts 2024

Drama under bryllup: Bruden Alexandra blev overdynget med rød maling

En brud ved navn Alexandra fik ikke det drømmebryllup, hun havde drømt om – på vej op ad kirkegulvet blev hun nemlig overdynget med rød maling på sin kjole
Alexandra har så dårligt et forhold til sin svigerfamilie, at de iscenesatte et ondsindet angreb på hende under brylluppet: De hældt maling på hendes brudekjole. 
Alexandra har så dårligt et forhold til sin svigerfamilie, at de iscenesatte et ondsindet angreb på hende under brylluppet: De hældt maling på hendes brudekjole.
 Foto: Reddit

Hendes store dag var nærmest ikke begyndt, før det gik helt galt: En brud ved navn Alexandra fik således overdynget sin kridhvide brudekjole med rød maling – og gerningsmanden var én, som hun kendte særdeles godt.

Det skriver det amerikanske medie Independent.

Den mexicanske brud skulle i sidste måned giftes med sin mand, men det var tilsyneladende ikke alle, der var lige begejstrede over det kommende ægteskab.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-18/mil-hires-someone-to-throw-red-paint-on-brides-dress-v0-1eovsfdtckkc1.jpeg
Heldigvis ramte ikke alt malingen kjolen - noget endte også på jorden.
 Foto: Reddit

Gommens familie – der er rig og bor i Ciudad Obregón, Sonora, Mexico – mente nemlig, at bruden ikke var god nok – og derfor valgte de altså at gøre alt for at ødelægge hendes store dag.

Gommens familie allierede sig derfor med en person, der angreb kvinden med rød maling i det sekund, hun kom gående i sin hvide kjole.

Det er ifølge medierne ikke første gang, at forholdet mellem Alexandra og hendes kæreste har skabt problemer. Da de annoncerede deres forlovelse, foregav mandens mor, at hun fik et hjerteanfald på grund af nyheden.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-18/mil-hires-someone-to-throw-red-paint-on-brides-dress-v0-8nv7ufhtckkc1.jpeg
Først troede Alexandra, at det var vand. Men så kunne hun se rædslen i gæsternes ansigter.
 Foto: Reddit

Moren fortalte i den forbindelse, at det var deres kæresteri, der havde givet hende hjerteproblemer, og at de ”som det mindste” kunne dække hendes hospitalsregninger.

Det var efter sigende også moren, der iscenesatte angrebet med rød maling på bryllupsdagen den 18. februar.

Først troede Alexandra, at der blot var tale om vand på kjolen. Men da hun så folks chokerede ansigtsudtryk, gik den hårrejsende sandhed op for hende.

Bruden er dog ikke sådan at slå ud, selv om hun har en hævngerrig svigerfamilie. Hun valgte således at gå hjem og skifte til en guldfarvet kjole, som hun bar resten af sin bryllupsdag.

Sponsoreret indhold