Viralt28. oktober 2022

Dét er smart! Bedstemors græskar-hack går viralt

En amerikansk bedstemor storhitter på TikTok – hendes græskarhacks gør nemlig udhulning af den orange grøntsag nem, velduftende og mere langtidsholdbar
TikTok-bedstemorens græskarhack er simpelt, men genialt. 
TikTok-bedstemorens græskarhack er simpelt, men genialt.
 Foto: TikTok

Halloween er lige rundt om hjørnet, og landet over udhuler store og små græskar for at fejre efterårshøjtiden.

Men det er ikke altid helt nemt at få tømt de orange grøntsager for deres indmad, og ofte ender den lysende pynt også med at rådne rimelig hurtigt.

Men en amerikansk bedstemor på TikTok, der kalder sig for @brunchwithbabs, kommer os nu alle til undsætning med sine geniale græskarhacks.

Hendes video med græskarhacks er set svimlende 25 mio. gange, og græskarudhulning bliver aldrig det samme igen, efter du har set hendes video.

Kvinden, der kalder sig for "alles bedstemor", anbefaler, at man skærer bunden og ikke toppen af græskarret, når det skal udhules. Desuden råder hun sine følgere til at have græskarret i skødet, da det giver mere stabilitet, end når det står på bordet.

Og så er det, at bedstemoren kommer med esset: I stedet for at bruge ske eller kniv til at tømme græskarret for indmad, anbefaler hun, at man bruger en håndmixer, der med et snuptager halverer arbejdsindsatsen.

For at øge det udhulede græskars levetid, fortæller bedstemoren, at man skal smøre alle skæreflader med vaseline, og så kommer hun også med et sidste tip: Hvis man drysser kanel på indersiden af græskarret, spreder der sig en liflig duft af hygge, når man tænder et lys og placerer det inden i græskarret.

Bedstemorens græskar-hacks er blevet så populære, at selv Hollywood-stjernen Jennifer Garner har givet sig i kast med det.

Sponsoreret indhold