Viralt22. december 2023

Andrea har verdens største læber – og i julegave har hun ønsket sig endnu mere filler

Den bulgarske influencer Andrea Ivanova, 26, er kendt som dem stolte indehaver af ”verdens største læber”, og nu er familien begyndt at bekymre sig for hendes helbred
Onde tunger vil mene, at Andrea ligner en, der har valgt behandlinger under kategorien "bistik", men selv er hun ganske selvsikker omkring sine store kunstige læber 
Onde tunger vil mene, at Andrea ligner en, der har valgt behandlinger under kategorien "bistik", men selv er hun ganske selvsikker omkring sine store kunstige læber
 Foto: Instagram, Andrea Ivanova

Hvad giver man til kvinden, der øjensynligt har det hele? Og som tilsyneladende er ganske parat til at betale mere end 164.000 kroner for læbeforstørrende operationer?

Jamen endnu en omgang filler, så munden kan blive yderligere voluminøs.

Det er i alt fald svaret, hvis man spørger 26-årige Andrea Ivanova, som kommer fra Bulgarien.

Influenceren beskriver selv sit udseende som ”ekstravagant”, og selvom hun har intet mindre en 43 behandlinger bag sig, så har hun ikke tænkt sig at stoppe her.

I julegave til sig selv forærer hun nemlig endnu en omgang – i anledning af højtiden. Hvilket er en fast tradition, som hun har holdt ved lige siden 2018.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-22/andrea3.jpg
Der findes mange dejlige billeder af Andrea Ivanova på hendes Instagram. Her er et af dem.
 Foto: Instagram, Andrea Ivanova

Selvom hun gennem de sociale medier absolut nyder at vise sig selv og de meget voldsomme attributter frem, og selvom der er over 29 tusinde, der følger med, så er det ifølge hende selv ganske umuligt at finde kærligheden.

Der er simpelthen ingen mænd, der kan rumme hende – og hendes unikke valg, når det kommer til at ændre på udseendet.

– Jeg er altså voksen, og jeg bestemmer selv, hvad jeg har lyst til at gøre med min krop. Jeg giver mig selv nye indsprøjtninger med hyaluronsyre, samt nye fillers omkring jul og nytår. Jeg træder ind i et nyt år med mange flere planer om endnu flere indgreb.

Og det er altså det eneste hun drømmer om – udover flere indsprøjtninger i over- og underlæbe: En mand, der kan acceptere hendes udseende, og som ikke har noget problem med at gå på gaden ved siden af hende.

Selvom hun møder kritik, så har Andrea Ivanova bestemt ikke tænkt sig at slå bremserne i lige foreløbig.

For nu da hendes mund har fået en uofficiel international rekordstatus, så har hun planer om også gennem injektioner at opnå ”verdens største kinder”, hvad end det så skal betyde.

Sponsoreret indhold