Viralt4. maj 2024

Aldi-kunde i chok: Hvem har bidt i min bacon?

En kunde fik øjne så store som tekopper, da vedkommende nærstuderede sin nyindkøbte bacon fra Aldi
Hvem har bidt i denne bacon, spørger en Aldi-kunde. 
Hvem har bidt i denne bacon, spørger en Aldi-kunde.
 Foto: Facebook

Bacon er og bliver et hit! Faktisk er delikatessen så populær, at nogen tilsyneladende gerne tager en bid af den, mens den stadig befinder sig i butikken.

Det lader hvert fald til at være tilfældet i Australien, hvor en Aldi-kunde for nylig fik et chok af de større, da hun nærstuderede sin nyindkøbte bacon: En mundfuld manglede slet og ret af den herlige bacon.

- Jeg fik et chok, da jeg opdagede, at der var taget et menneskebid af min Berg-bacon, fortæller kvinden ifølge New York Post på Facebook.

Hun har forsøgt at få fat i Aldi-forretningen for at få dem til at gennemgå de andre baconpakker i køledisken – for det kunne jo tænkes, at andre lækkersultne havde fået samme idé.

Dog er det ikke lykkedes hende at få kontakt til de relevante i Aldi-butikken. Og derfor råder hun andre til at kigge godt på baconpakkerne, inden de lander i indkøbskurven:

- Jeg har sendt det videre til Aldi og venter på at høre fra dem. Men jeg har ikke fået dem til at nærstudere de andre på hylderne. Så måske I bør kigge efter og eller undgå bacon, hvis I da ikke har noget imod noget som dette.

Sponsoreret indhold