Nyheder18. november 2014

"V.I.P. Reality" - nu på iTunes

Reality-sangen allerede tæt på 20.000 afspilninger
Af af
Nu kan du også hente "V.I.P. Reality" på iTunes.
Nu kan du også hente "V.I.P. Reality" på iTunes.
 Foto: Dan MariegaardEfter lanceringen på SE og HØR's website lørdag er den officielle sang for Reality Awards 2015, "V.I.P. Reality", nu blevet lanceret på iTunes, hvor den er lige til at hente ned i dit helt eget musikbibliotek.

Senere tirsdag skulle det fremragende nummer også blive tilgængelig på Spotify.

Video-versionen med en perlerække af kendte danske reality-deltagere er blevet afspillet 18.000 gange, siden den lørdag ved middagstid blev lagt på seoghoer.dk.

LÆS OGSÅ: Se en hel time fra Reality Awards 2014

Den sprøde sang er blevet til i et musikstudie på Amager i begyndelsen af november, hvor SE og HØR samlede en perlerække af deltagere i dansk reality-tv og placerede dem der hvor de har det som blommen i et æg - foran et kamera og en mikrofon.

Knaldperlen fra Kanal 5's "Kongerne" synger om at få løn for at have sex.

Kay fra "For lækker til love" synger om små fødder og store nødder".

Og blandt andre Susan K., DJ Panda, Stephanie Star og Sy Lee folder sig ud og viser nye sider af deres talent.

"V.I.P. Reality" er realitystjernernes egen hyldestsang, og SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, fik allernådigst lov at være med på en enkelt linjes sang og svingede ellers med dirigentstokken for at holde styr på tropperne.

LÆS OGSÅ: Reality Awards 2014: Bryster og branderter

Og hvis du ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i Cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Til showet kan du se, hvem der løber med hovedpriserne, samtidig med at en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

- Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

LÆS OGSÅ: Reality Award 2014: Her er alle vinderne

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

Danske reality-piger kæmpede om at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards, og du kan allerede nu sikre dig en billet til showet, der med garanti bliver lige så vildt som sidste år.

Så drømmer du om at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne', 'Robinson Ekspeditionen' og 'De unge mødre' og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.

SE VERDENSPREMIEREN PÅ "V.I.P. REALITY" HER:

Sponsoreret indhold