Nyheder21. februar 2014

Vinterbergs ekskone om skilsmissen: Vi hylede og skreg

Maria og instruktøren var sikkert ikke blevet skilt, hvis ikke Helene var dukket op
https://imgix.seoghoer.dk/media/ff052f1256044bff90d8b0cc883d6931.jpg
 Foto: All OverI 2007 faldt Thomas Vinterberg for den 18 år yngre Helene Ringgård, som han i dag er gift og har en søn med. Dengang var han stadig gift med Maria, som han to døtre med, og havde det ikke været for Helene, som han mødte under indspilningerne til filmen "En mand kommer hjem", så havde de måske stadig været sammen:

- Hvis der ikke var kommet en tredje person ind i billedet, havde jeg måske sagt: "skal vi ikke bare gå tilbage til hinanden, for vi mister så mange penge, børnene er kede af det, og der bliver hevet og flået i alt det, vi havde bygget op, siger Maria til Alt for damerne.

Maria, der i dag stadig er single, lægger ikke skjul på, at det gjorde ondt, at Thomas så hurtigt mødte en anden:

- Vi skændes også om det. Og hylede og skreg, og jeg blev ked af det, da han fandt en ny kæreste. Det gjorde ondt, for så var der ingen vej tilbage, siger hun.

Vinterberg har fået søn med 18 år yngre kæreste

I dag er de to kvinder udsædvanligt tætte:

- Vores forhold er supergodt, jeg taler nærmest med Helene dagligt, siger hun, og understreger, at hun i dag er lykkelig for skilsmissen:

- Kærligheden hænger i klaser overalt i luften, og der er ikke noget eller nogen, der er en trussel for mit liv længere. Det er bare en kæmpe befrielse, siger hun.

Thomas Vinterberg: Jeg er glad og lettet

Maria er i dag teaterchef på Teatret ved Sorte hest. Thomas og Maria har skiftevis deres døtre Nanna og Ida 14 dage hver.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0b8abfe49bf142acb2ed71be93ca5d2e.jpg


Her er Thomas Vinterberg med Helene Ringgård, som han har sønnen Albert med (Foto: Claus Poulsen)

Sponsoreret indhold