Vinder millioner i Lotto: Nu vil han ha' en kæreste

Den nyudklækkede millionær skal både meget mere i Tivoli og ha\' en ny garderobe, fortæller han

Den nyudklækkede millionær skal både meget mere i Tivoli og ha' en ny garderobe, fortæller han

Foto: Danske Spil

En yderst heldig mand omkring de 60 år har spillet Eurojackpot og Lotto i snart 31 år. Og nu kan han endelig prale med en af de helt store gevinster, efter han i sidste weekend vandt 3.036.575 kroner.

Den heldige vinder havde ifølge Danske Spil et fast ritual hver eneste weekend, når han både lørdag og søndag morgen tjekkede lotterikuponerne. Og da han i tirsdags skulle aflevere sin vinderkupon, var det med en vis bæven.

Tirsdag ankom han til hovedsædet i Brøndby, mens han krampagtigt holdt fast i en sort skuldertaske, som han åbnede for at finde præmiebeviset.

- Denne taske har siddet som limet fast på mig siden tidligt søndag morgen. Jeg har simpelthen ikke turdet lægge den fra mig, fordi jeg var så bange for, at nogen ville stjæle kuponen fra mig, fortæller han.

Lottovinderen fortæller til Danske Spil, hvordan det føltes for ham at blive millionær over en enkelt nat.

- Mit hjerte hoppede og sprang, og det gjorde min krop vel egentlig også. Samtidig kom en blanding mellem et hyl og et skrig. Det hele boblede indeni, og jeg måtte bare dele det med nogen, siger han.

Dog var det for tidligt at ringe til søsteren, og heller ikke da de nærmede sig middagstid, tog hun telefonen. Først næste dag ringede hun tilbage, og den nyslåede millionær kunne dele den glædelige nyhed.

Et nyt kapitel

Nu er det planen, at den 60-årige mand skal tage sig ud som den rigmand, han nu er blevet. Han fortæller, at han har planer om at tage til barberen, ligesom garderoben skal opgraderes.

Vinderen nævner nemlig, at han er single. Faktisk har han aldrig haft en kæreste, selvom han brændende ønsker sig en at dele livet med.

- Altså, jeg er jo meget alene. Så jeg kunne da godt savne en at rejse med og så videre. Især nu. Omvendt har jeg venner, der har kærester, og de skændes hele tiden. Så måske er jeg ikke gået glip af noget, forklarer han grinende, og tilføjer:

- Gevinsten er jo en god baggrund for, at jeg går ind i et nyt kapitel i mit liv. Siden jeg blev hjemsendt fra militæret, har jeg kun været glatbarberet en enkelt gang. Det var til min fars begravelse. Så det er altså kun ved store skelsættende begivenheder, jeg lader skægget falde.

Lottovinderen har ikke været ude at rejse siden 1997, hvor han var i London med sin mor, så det er nu passet skal fornyes. Han drømmer nemlig om at drikke en cola i den charmerende italienske storby Rom.

Ligesom han nok også pludselig kan finde plads i budgettet til en ny telefon og en opgradering af sit Tivoli Guldkort.

- Jeg elsker at gå rundt derinde i den fine have og tage et hvil i Viften med æblekage på tallerkenen og en Irish Coffee. Jeg kan ikke udelukke, at jeg så samtidig sidder og kigger efter, om der kommer en sød dame forbi. Det kunne jo være sjovt at prøve kræfter med kærligheden, lyder det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close