Nyheder 7. december 2012

Vind Susan K. T-shirts og kjoler

Realitybabens eget design kan nu blive dit
Af af
- Hold op nogle flotte bryster du får i den her T-shirt, sagde Michael Monetz til Susan K.
- Hold op nogle flotte bryster du får i den her T-shirt, sagde Michael Monetz til Susan K.
Foto: Mikael RieckSusan K. smyger sig kælent over køleren på den smarte sportsvogn med et "kom og tag mig-blik".

Susan K.: Se min lækre kæreste

Det er dog hverken hende selv eller bilen, hun forsøger at sælge, men derimod de tatoomønstrede T-shirts og kjoler, hun selv har designet i samarbejde med Michael Monetz og Celebrity Art Collection.

Ved du nok om hende? Læs alt om g-punktet på Q.dkDet er Michael Monetz, der har fået idéen med at lade en kendt designe en T-shirt og en del af salgsprisen gå til et godt formål.

- Jeg har besluttet at støtte "Læger uden grænser". Som 14-årig besøgte jeg min moster og onkel i Tanzania, og der så jeg det kæmpe arbejde, de gør. Det har jeg aldrig glemt, fortæller Susan K.

Dagens deal i SE og HØRs shop - 30% på Change Serum fra Karmameju

Du kan også blive den heldige indehaver af en af de flotte T-shirts eller kjoler. I samarbejde med Michael Monetz og Celebrity Art Collection udlodder seoghør.dk 10 T-shirts og 10 kjoler. Se hvordan under videoen, hvor Susan K. viser sit design frem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.For at deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har designet den nye T-shirt og kjole til Celebrity Art Collection?

Send en sms til 1266 med teksten SHK ART A for Susan K.

Send en sms til 1266 med teksten SHK ART B for Kira Eggers.

Konkurrencen løber frem til og med mandag den 17. december 2012. Pris pr. svar er 8 kr. + alm. trafiktakst. Der er 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage kl. 13- 16). For at deltage skal du være minimum 18 år.

Susan K: Pivfræk julegave

Sponsoreret indhold