Nyheder7. december 2012

Vind Susan K. T-shirts og kjoler

Realitybabens eget design kan nu blive dit
Af af
- Hold op nogle flotte bryster du får i den her T-shirt, sagde Michael Monetz til Susan K.
- Hold op nogle flotte bryster du får i den her T-shirt, sagde Michael Monetz til Susan K.
 Foto: Mikael RieckSusan K. smyger sig kælent over køleren på den smarte sportsvogn med et "kom og tag mig-blik".

Susan K.: Se min lækre kæreste

Det er dog hverken hende selv eller bilen, hun forsøger at sælge, men derimod de tatoomønstrede T-shirts og kjoler, hun selv har designet i samarbejde med Michael Monetz og Celebrity Art Collection.

Ved du nok om hende? Læs alt om g-punktet på Q.dk

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/77c183d15d0e49a7a2758abd288c7a75.jpgDet er Michael Monetz, der har fået idéen med at lade en kendt designe en T-shirt og en del af salgsprisen gå til et godt formål.

- Jeg har besluttet at støtte "Læger uden grænser". Som 14-årig besøgte jeg min moster og onkel i Tanzania, og der så jeg det kæmpe arbejde, de gør. Det har jeg aldrig glemt, fortæller Susan K.

Dagens deal i SE og HØRs shop - 30% på Change Serum fra Karmameju

Du kan også blive den heldige indehaver af en af de flotte T-shirts eller kjoler. I samarbejde med Michael Monetz og Celebrity Art Collection udlodder seoghør.dk 10 T-shirts og 10 kjoler. Se hvordan under videoen, hvor Susan K. viser sit design frem.For at deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har designet den nye T-shirt og kjole til Celebrity Art Collection?

Send en sms til 1266 med teksten SHK ART A for Susan K.

Send en sms til 1266 med teksten SHK ART B for Kira Eggers.

Konkurrencen løber frem til og med mandag den 17. december 2012. Pris pr. svar er 8 kr. + alm. trafiktakst. Der er 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage kl. 13- 16). For at deltage skal du være minimum 18 år.

Susan K: Pivfræk julegave

Sponsoreret indhold